(Poistunut julkaisusta)

Rakennuttamisen projektipäällikkö
HTJ

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2019

Haemme nyt

RAKENNUTTAMISEN PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

vahvistamaan Talonrakennuspalveluitamme pääkaupunkiseudun alueella.

Tulet työskentelemään pääosin yhden monipuolisesti palveluitamme hyödyntävän asiakkaan erilaajuisten projektien parissa pääkaupunkiseudun kohteissa. Työssäsi sinulla on tukena muita HTJ:läisiä osaajia, mutta sinä koordinoit tekemistä ja pidät hyvää huolta asiakasprojektien onnistumisesta. Tehtäväsi sisältää suunnittelun ohjausta, urakoiden kilpailuttamista, rakentamisen ohjaamista ja valvontaa sekä muuta asiakkaamme edunvalvontaa monipuolisesti.

Odotamme sinulta soveltuvaa rakennusalan koulutustaustaa (insinööri/DI). Voit olla vielä urasi alkuvaiheessa, kunhan asenteesi on kohdillaan ja oppimishalu kova. Tämä tehtävä soveltuu hyvin sinulle, joka työskentelet tällä hetkellä urakointipuolella esim. työmaainsinöörinä tai projekti-insinöörinä ja pohdit seuraavaa askelta urallasi. Onnistuaksesi projektipäällikön tehtävissä olet aktiivinen, viestit sujuvasti, viihdyt myös pikkutarkkuutta vaativissa tehtävissä sekä työskentelet johtotähtenäsi korkea laatu ja erinomainen asiakaspalveluasenne.

Tule osaksi mutkatonta työyhteisöämme monipuolisten tehtävien pariin. Meillä on hyvä hyrinä, osaavat ja auttavat työkaverit ympärillä sekä työskentelykulttuuri, jossa uskomme sinunkin viihtyvän. Toimipisteemme sijaitsee Vantaalla Aviapoliksen kehittyvällä yritysalueella erinomaisten liikenneyhteyksien varrella.

Tutustu meihin ja lähetä hakemuksesi vaikka heti! Lisätietoja meistä ja tehtävästä antaa Talotekniikka- ja energiapalveluiden toimialapäällikkö Timo Heiskanen, puh. 050 414 4827. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 13.10.2019 mennessä osoitteeseen hakemukset@htj.fi. Merkitse viestikenttään ”Projektipäällikkö, PKS”.