Rakennuttamisen projektipäällikkö
Newsec

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.3.2019

Kiinnostaako sinua työskentely kiinteistöalalla huippuasiantuntijoiden kanssa? Meillä Newsecissä pääset osaksi kehittymishaluista ja osaavaa rakennuttajatiimiä, jonka mukana sinulla on mahdollisuus työskennellä monipuolisten tehtävien parissa eri osaajien tuella. Rakennuttajatiimin hankkeet koostuvat pitkälti omistaja-asiakkaidemme kiinteistökokonaisuuksien vuokralaismuutoksista sekä PTS-hankkeista ja niihin liittyvästä kustannuslaskennasta, suunnittelunohjauksesta, kilpailutusprosessista sekä valvontatehtävistä. Rakennuttamisen projektipäällikön tehtävä on kokopäiväinen ja työajoista sovitaan joustavasti. Työpaikkasi on Helsingin keskustan toimipisteessämme ja raportoit tehtävistäsi Rakennuttamistiimin johtajalle.

Uskomme Newsecissä tiimityöskentelyyn ja siihen, että jokainen jäsen tuo tiimiin oman osaamisensa ja panoksensa toisiaan täydentäen. Siksi meillä työskentelee useita oman alansa huippuosaajia. Meillä ihmisistä välitetään henkilökohtaisesti, ja otamme huomioon yksityiselämän tilanteet. Joustavat työajat ja etätyön mahdollisuus ovat osa toimintakulttuuriamme. Tarjoamme kattavat edut aina työterveyshuoltoa tukevasta Laaja Terveysturvavakuutuksesta lounas- ja virike-etuihin sekä paljon muuta.

Rakennuttamisen projektipäällikön tehtävässä toimit arvojemme mukaan:

PASSION FOR COLLEAGUES AND CLIENTS
Rakennuttamisessa toimit asiakkaidemme edunvalvojana ja asiakkaidemme tavoitteet ohjaavat työskentelyäsi. Projektien hoidossa osoitat hyviä yhteistyötaitoja sekä Newsecin sisällä että muiden sidosryhmien kanssa.

EXCELLENCE
Huolehdit itsenäisesti vastuullasi olevan asiakkuuden projektien kustannuksista, aikatauluista sekä teknisestä laadusta. Hahmotat olennaisimman suuristakin kokonaisuuksista ja pystyt toimimaan haasteellisissakin toimintaympäristöissä.   

INNOVATION
Haasteellisissakin aikataulu- ja kustannusraameissa sinulla on kyky osoittaa luovuutta ongelmanratkaisussa, laatutekijöitä unohtamatta. Me Newsecissä arvostamme uusia ideoita ja myös kykyä toteuttaa ne. Meillä opitaan virheistä, kääritään hihat ja jatketaan työntekoa – huumoria unohtamatta.

INTEGRITY
Luottamus luo perustan pitkäaikaisille asiakassuhteille. Luottamuksellisen tiedon käsittelyssä olet äärimmäisen tarkka.


Lisätietoa tehtävästä antaa Head of Project Management Tuomo Koikkalainen puhelin: +358 50 566 7172, tavoitettavissa puhelimitse maanantaina 15.4.2019 klo 15:00 – 17:00 ja perjantaina 18.4.2019 klo 9:00 – 11:00

Hae tehtävää 22.4.2019 mennessä. Haastattelemme kandidaatteja jo hakuajan puitteissa, joten toimithan nopeasti!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1253552
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki, Uusimaa