(Poistunut julkaisusta)

Rakennuttamisen projektipäällikkö
Hyria koulutus Oy, Konserni- ja konsortiopalvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2018

Hyria koulutus toteuttaa Hyvinkään-Riihimäen alueella opiskelijoiden tarpeita palvelevaa ammatillista koulutusta ja työelämän kehitystä palvelevaa toimintaa. Olemme ammatillisen koulutuksen arvostettu edelläkävijä ja vahva alueellinen vaikuttaja. Tervetuloa joukkoomme!

Hyria on älykäs yhteisö, joka uudistaa toimintaansa aktiivisesti opiskelijoidensa ja toiminta-alueensa parhaaksi. Etsimme nyt yhteisömme vahvistukseksi innokasta asiantuntijaa rakentamaan tulevaisuuden osaajille toimivia, turvallisia ja terveitä oppimisen tiloja. Rakennuttamisen projektipäällikön keskeinen tehtävä on luotsata Hyrian tuoreen kiinteistöstrategian toimeenpanoa.

Hyria investoi tulevina vuosina merkittävästi uusiin osaamisympäristöihin. Tehtävänkuvasi rakennuttamisen projektipäällikkönä on hyvin monipuolinen ja pitää sisällään eri vaiheessa olevien hankkeiden hoitamista sekä aktiivista kehitystyötä. Kohteina ovat Hyrian eri toimipisteet, joista osassa tehdään saneerauksia, osassa uudisrakentamista ja osassa purkuprojekteja. Toimit näissä hankkeissa itsenäisenä projektipäällikkönä tai ulkopuolisen rakennuttajakonsultin ohjaajana. Lisäksi osallistut kaavoitusprosesseihin, suunnittelet toimenpiteitä mahdollisesti realisoitaville kohteille ja hoidat yhteistyötä alueen kuntien ja muiden toimijoiden kanssa. Tehtävääsi kuuluu oleellisesti yhteistyö käyttäjiemme eli opiskelijoiden ja henkilöstön kanssa. Asiakaskokemus on meille tärkeä, joten tätä näkökulmaa emme voi liikaa korostaa.

Operatiivisten vastuualueidesi hoitamisen lisäksi odotamme sinulta vahvaa kehityshenkisyyttä, sillä työtehtäviisi kuuluu olennaisena osana myös kilpailutus, sopimuskoordinaatio, hankemuotojen kehittäminen sekä urakkakilpailuiden läpivienti. Tavoitteemme on tehdä kiinteistöistämme toimivia, turvallisia ja terveellisiä, joten näihin osa-alueisiin tulee suhtautua vakavasti.

Menestyäksesi tehtävässä tarvitset kokemusta rakennuttamisesta sekä siihen soveltuvaa teknistä korkeakoulutusta. Lisäksi tunnet kaavoitusprosessin. Eduksi tehtävässä onnistumisessa on oppilaitossuunnittelua ja rakennuttamista koskevan ohjauksen tuntemus sekä hyvät vuorovaikutus-, verkostoitumis- ja neuvottelutaidot.

Etsimämme henkilö ei kuitenkaan pelkästään täytä em. vaatimuksia, vaan haluaa myös kehittyä ja kehittää omaa osaamistaan. Ketterässä organisaatiossamme tarvitaan oma-aloitteisuutta ja aktiivista työskentelyotetta sekä hyviä yhteistyötaitoja ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Vaativat hankkeet edellyttävät sinulta myös hyvää paineensietokykyä ja analyyttista otetta sekä taitoa huomioida yhteisömme ja ammatillisen koulutuksen tarpeita.

Arvostamme RAP, RAPS tai muuta soveltuvaa FISE-pätevyyttä.

Tarjoamme mahdollisuuden tehdä merkityksellistä työtä tulevaisuuden osaajien kanssa ja kehittyä erityisammattilaiseksi haastavan kiinteistökokonaisuuden parissa. Tukenasi toimii projektiin sitoutunut johto, erinomaiset työtoverit sekä aktiiviset käyttäjät.

Palkkaus määräytyy yksityistä opetusalaa koskevan työehtosopimuksen mukaan. Hakija voi esittää palkkatoiveen. Tehtävissämme on käytössä koeaika. Ensisijaisen toimipisteen lisäksi työssäkäyntialueena ovat kaikki Hyrian koulutuksen järjestämispaikat. Hyria on oppilaitos ja samalla myös työpaikka, jossa opiskelijoita on työssäoppimassa pääsääntöisesti kaikissa hallinto- ja tukipalveluissa. Opiskelijoiden ohjaustehtävät kuuluvat osana jokaisen hyrialaisen työhön.