(Poistunut julkaisusta)

RAKENNUTTAMISEN PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ
Helsingin Yliopiston Kiinteistöpalvelu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2018

Minkälaisia tehtäviä on tarjolla?

Tarjoamme haasteellisia hankkeita toteutettavaksesi Helsingin yliopiston ainutlaatuisessa kiinteistökannassa. Tehtävänäsi on toimia rakennushankkeissa projektin vetäjänä ja vastaat hankeorganisaation muodostamisesta sekä hankkeissa käytettävistä menetelmistä. Tehtävässä vastaat korjaus- ja muutoshankkeiden rakennuttamistehtävistä niin suunnittelu- kuin rakentamisvaiheessa sekä niihin liittyvistä kehitystehtävistä.

Millaiseen tiimin pääset?

Kymmenen hengen asiantuntija tiimi koostuu rakennus ja talotekniikan ammattilaisista. Jokaisella on oma osaamisalueensa. Osa keskittyy kiinteistöjen kunnossapitoon, toiset johtavat investointihankkeita ja osa opetustilojen AV-laitteiden modernisointiin ja toimivuuden varmistamiseen.

Vaikka yhtiö on uusi, niin sitoutunut tiimi on työskennellyt vuosia yhdessä ja tiimissä vallitsee vahvan ammattiosaamisen lisäksi hyvä yhteishenki sekä vastuullisen tekemisen kulttuuri.

Mikä on parasta työssä?

Tehtävän laajuus ja vaikuttavuus sekä kiinteistökannan monipuolisuus historiallisista arvorakennuksista erityiskiinteistöihin tekevät tehtävästä erityisen mielenkiintoisen ja tarjoavat jatkuvan oppimisen mahdollisuuden kehitysmyönteisessä ja uudistuvassa työyhteisössämme.

Minkälainen osaajaa tarvitsemme tiimiimme?

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää vähintään 5 vuoden kokemusta rakennushankkeiden johtamisesta. Edellytämme julkisen hankinnan hankintaosaamista ja projektinjohto- ja yhteisvastuumuotojen osaamista. Omaat erinomaiset vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot muiden hankeosapuolten kanssa työskentelemiseksi. Projektipäällikkönä pystyt toimimaan itsenäisesti ja hallitsemaan projektit kokonaisuuksina sekä sitoutumaan ja vastaamaan asetettujen tavoitteiden toteutumisesta.

Miksi Helsingin yliopiston kiinteistöpalvelut Oy?

Asiakkaamme on Helsingin yliopisto. Heidän käytössään on noin 600.000 m2 toimitiloja, 300:ssa rakennuksessa.

Maailmanluokan yliopisto vaatii maailman luokan ylläpitoa. Tilat, jotka pursuavat tiedettä ja teknologia, tarvitsevat toimiakseen myös aimo annoksen käytännön osaamista, perinteisiä kädentaitoja, ammattitaitoisia palveluja ja älykästä huolenpitoa.

Me teemme joka päivä parempaa huomista. Työmme on usein huomaamatonta, mutta aina vaikuttavaa. Olemme ylpeitä yliopistolaisia, elintärkeitä rattaita, jotka pyörittävät valtavaa kokonaisuutta. Helsingin yliopisto on Suomen sivistyksen kehto. Me olemme sen kivijalka. Kipinä, joka pitää liekin kirkkaana.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 27.5.2018 mennessä viitteellä FI-12660 osoitteessa www.mercuriurval.fi.  Tiedusteluihin vastaa Mercuri Urvalilla Ari Pekka Kivinen, puh. 0207-420 545 (parhaiten tavoitettavissa 14.5.2018 klo 9-11 ja 23.5.2018 klo 9-11).