(Poistunut julkaisusta)

Rakennuttamisen Projektipäällikkö
Colliers International Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.3.2018

RAKENNUTTAMISEN PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ, HELSINKI

  

Haemme nyt rakennuttamisen projektipäällikköä vakituiseen työsuhteeseen. Toimipaikkasi sijaitsee Pasilassa. 

 

Projektipäällikkönä vastaat eri puolilla pääkaupunkiseutua olevien kiinteistökohteiden korjaus-, kunnossapito- ja muutoshankkeiden rakennuttamisesta sekä valvonnasta. Vastuullesi kuuluvat projektien taloudellinen ja aikataulullinen suunnittelu, työvaiheiden ja aikataulujen seuranta sekä projektiennusteiden ja raportoinnin tekeminen. Toimit myös sisäisenä asiantuntijana oman osaamisalueesi tehtävissä. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden, suunnittelijoiden, urakoitsijoiden, tiimisi ja muiden oman yrityksen asiantuntijoiden kanssa.

Edellytämme soveltuvaa talonrakennusalan teknistä koulutusta (rkm, ins. tai DI) sekä työkokemusta vastaavista tehtävistä ja projektitoiminnasta. Kokemus suunnittelun ohjauksesta tai kustannuslaskennasta katsotaan eduksi. Pääkaupunkiseudun yrityselämän tuntemus auttaa sinua tehtävässä menestymisessä.

Sinulla on organisointi- ja ongelmanratkaisutaitoa, omatoimisuutta sekä paineensieto- ja priorisointikykyä. Olet yhteistyökykyinen tiimipelaaja ja opit mielelläsi uutta. Vuorovaikutustaitosi ovat erinomaiset ja toimit luontevasti eri sidosryhmien kanssa. Huolehdit kumppaniverkostoista tehden yhteistyötä eri toimijoiden kanssa. Toimimme osana kansainvälistä konsernia, joten englannin kielen taito on tehtävässä etuna.

Tarjoamme ammattitaitoiselle tekijälle monipuolisen ja itsenäisen työnkuvan, vakituisen työsuhteen sekä mahdollisuuden laaja-alaiseen työskentelyyn alan suurimpiin kuuluvassa asiantuntijaorganisaatiossa. Pääset osaksi ammattitaitoista ja aktiivista työyhteisöä kiinteistöalan paraatipaikalle.

Mikäli tunnistat edellä mainitusta itsesi, haluamme ehdottomasti kuulla Sinusta!

Lisätietoja tehtävästä antaa rakennuttajapäällikkö Mikko Hirvonen, 040 668 3115, mikko.hirvonen@colliers.com

Tartu haasteisiin ja jätä sähköinen hakemus paikkaa 19.3.2018 mennessä oheisen linkin kautta