Rakennuttamisen projektijohtaja
Vahanen-yhtiöt

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2020

Vahanen Rakennuttaminen Oy on osa Vahanen-yhtiöitä. Palvelemme ammatti- ja kertarakennuttajia, yksittäisiä yrityksiä ja yhteisöjä, julkisia hankintayksiköitä sekä taloyhtiöitä rakennuttamiseen, projektijohtamiseen, työmaavalvontaan, edunvalvontaan, kiinteistökehitykseen ja hankesuunnitteluun liittyvissä ja muissa alan asiantuntijatehtävissä noin 50 ammattilaisen voimin.

Voit lukea lisää osoitteesta www.vahanen.com

Haemme kasvavaan joukkoomme projektijohtajaa /projektipäällikköä 

Tehtävänäsi on toimia uudis- ja peruskorjaushankkeiden vetäjänä alkaen suunnitteluvaiheesta ja jatkuen rakentamisvaiheeseen. Lähtökohtaisesti taustasi voi olla moninainen, mutta arvostamme erityisesti kokemusta rakennuttajakonsultin tai tilaajan tehtävistä.

Odotamme sinulta kokemusta ammattirakennuttajien kanssa työskentelystä sekä vähintään 3 vuoden kokemusta vaativien talonrakennushankkeiden johtamisesta joko urakoitsijan, tilaajan tai konsultin roolissa (toimitila- tai asuinrakennuskohteissa). Tehtävä edellyttää kykyä asettua tilaajan asemaan, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä oma-aloitteisuutta. Toivomme, että sinulla on rakentava asenne ja sitoutuneisuutta asetettuihin tavoitteisiin. Arvostamme RAP-tai RAPS-pätevyyttä.

Räätälöimme työnkuvasi yhdessä kokemustesi ja kehittymistoiveidesi mukaan. Oman osaamisen, yhteisten toimintatapojen ja palveluiden kehittäminen sekä yhdessä tekeminen ovat meillä keskeisessä roolissa jokaisella esimiehellä ja asiantuntijalla.

Tervetuloa mukaan osaavaan ja alati kehittyvään joukkoomme! Tarjoamme sinulle itsenäisen työn kasvavassa konsernissamme - meillä pääset rakentamaan uraasi Vahanen-yhtiöiden yli 500 osaajan joukossa ja pystyt hyödyntämään konsernin edut ja mahdollisuudet. Henkilöstöetuihimme kuuluvat lounas- ja puhelinedun lisäksi mm. vapaa-ajan tapaturmavakuutus, ePassi, sairaan lapsen hoitopalvelu sekä Vahanen Akatemian monipuolinen koulutustarjonta.

Lupaamme hyviä maanantaita

Me lupaamme pitää vahaslaisten mielen virkeänä. Siinä auttavat monipuoliset ja haastavat työtehtävät, erilaiset urapolut, mahdollisuudet vaikuttaa asioihin, kannustava työilmapiiri, koulutusmahdollisuudet, poikkeuksellisen mukavat työkaverit sekä henkilöstöstä välittäminen, yhdessä tekeminen ja kaikin puolin reilu meininki. Yhteinen tavoitteemme on, että kaikista on aina mukava tulla töihin – myös maanantaisin.

Hakemukset ja lisätiedot

Jätä hakemuksesi ja palkkatoiveesi tehtävään alla olevasta linkistä aukeavalla hakulomakkeella viimeistään sunnuntaina 13.12.2020. Haastattelemme potentiaalisia hakijoita jo hakuajan puitteissa.

Lisätietoja tehtävästä antavat Rakennuttajajohtaja Jouko Rokkonen p. 050 371 7765 sekä Rakennuttajajohtaja Antti Huurre p. 044 973 27 07. Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@vahanen.com

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1401581
  • Tehtäväalue: Kiinteistöala, Rakennusala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo
  • Lisätietoja antaa: Rakennuttajajohtaja Jouko Rokkonen p. 050 371 7765, jouko.jokkonen@vahanen.com