(Poistunut julkaisusta)

Rakennuttamisen ohjauksen päällikkö
SOK Kiinteistöohjaus

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2019

Nyt on aika saattaa kiinteistöjohtamisemme seuraavalle tasolle. Olemme viimeisen kolmen vuoden aikana käärineet hihat uudistaaksemme Kiinteistöohjauksemme toimintamalleja sekä johtamisrakenteita. Paljon olemme saaneet jo aikaan mutta tehtävää on jäljellä. Muutos on kirkastanut tavoitteitamme, ja tiedämme nyt, mitä onnistuminen meiltä vaatii. Tähän liittyy sinun työsi. Uudessa roolissa, jonka olemme toimintamme keskiöön sinulle rakentaneet. Kysymys kuuluukin: haluatko ottaa haasteen vastaan?

Meillä tulet työskentelemään Kiinteistöohjauksessa, joka on kiinteistöpuolen ketjuohjaustoiminto kattaen koko kaupparyhmämme liiketoiminnan. Vastaat rakennuttamisen prosessien kehityksestä, jolloin olet uusien kiinteistökonseptien kehittäjä ja suunnittelun ohjeistaja – yhteisten käytäntöjemme luoja ja toimintatapojemme yhdenmukaistaja. Asiakkaitamme autat vastaavasti optimoimaan ja kehittämään kiinteistöjä liiketoimintatavoitteiden saavuttamiseksi.

Tulet myös voimakkaasti osallistumaan ja vaikuttamaan meillä meneillään olevaan kiinteistötietojärjestelmän uudistamiseen. Tämä uudistus liittyy vahvasti työsi toiseen puoleen, jossa tuot työhömme ja kiinteistöjohtamisen arkemme osaksi datan, mittarit ja analytiikan. Voisi sanoa, että rakennat meillä kiinteistöjohtamisen muutosta – jalkautat tiedolla johtamista ja sen malleja jokapäiväiseen työhömme.

Työsi lähiajan tavoitteet kiteytettynä:

  • Laadit, päivität ja jalkautat rakennuttamisen toimintamalleja, jotka tukevat liiketoimintamme menestysvaatimuksia niin uudis- kuin peruskorjauskohteissa
  • Varmistat osaltasi, että uusi kiinteistötietojärjestelmämme saadaan käyttöönotettua ja sen hyödyntäminen jalkautettua läpi koko ryhmämme tiedolla johtamisen tavoitteidemme mukaisesti
  • Luot uusia kiinteistökonsepteja, jotka palvelevat eri liiketoimintojemme prosessien ja konseptien jatkuvaa kehittymistä ja uusiutumista
  • Aloitat ja saatat eteenpäin ¬työtä luodaksemme mallit ja käytännöt, kuinka meillä jatkossa toteutetaan rakennuttamisessa kustannus- ja vertailuseurantaa

Meiltä tulet saamaan haltuusi uudelleenrakennetun tehtäväkokonaisuuden, jossa onnistuessasi tulet olemaan avainroolissa rakennuttamisen ja kiinteistöjohtamisen modernisoinnissa. Mielestämme ainutlaatuinen tilaisuus – tiedätkö miksi?

Tämän roolimme sinulle tarjoaa

1. Ensinnäkin tulet saamaan rinnallesi loistavan tiimin ja työkaverit. Olemme suoranuottinen ja avoin porukka matkalla kohti yhteistä tavoitetta. Yhteistyö ja itsenäisyys kulkevat meillä käsi kädessä. Olemme välittömiä vastuunkantajia ja ketteriä kehittäjiä, joille muutos on mahdollisuus. Tiimissämme sinulla on kaikki edellytykset onnistua.

2. Tulet työskentelemään rakennuttamisen parissa yrityksessä, jonka liiketoiminnan ydin ei ole rakentamisessa. Meillä kaupparyhmän liiketoiminta antaa suunnan toiminnalle ja toimit roolissasi kiinteistöomistajan näkökulmasta pelisääntöjä ja käytäntöjä määrittäen.

3. Ympärilläsi tapahtuu aina jotain jossain. Ryhmämme kiinteistöinvestointien määrä on vuositasolla useampi sata miljoonaa euroa. Eri liiketoiminnat, roolisi monipuolisuus sekä uuden rakentaminen ja vanhan korjaaminen tuovat työhösi sopivasti vaihtelua.

4. Tämä on mielestämme rooli, jossa sinulla on tilaa kasvaa – vaikka olet jo kokeneempikin osaaja. Verkostosi kasvavat osaajilla, joilla on sinulle varmasti uutta annettavaa. Työskentelet organisaatiossa ja kulttuurissa, jolle on luontevaa jakaa osaamista. Osuuskaupparakenteemme ja toimintamme laajuus jyrkentävät oppimiskäyrääsi, minkä lisäksi tarvittavat koulutukset ovat sinulle tarjolla.

5. Vaikka tavoitteemme ovat suuria, askeleet niiden saavuttamiseksi ovat sopivia. Näin tulet arjessa näkemään onnistumiset ja työsi vaikuttavuuden – myös itse rakentamiesi mittarien kautta. Mittaluokkamme myötä olet isojen asioiden äärellä, jopa mitä tulee työsi vaikuttavuuteen yhteiskunnallisella tasolla.

Muutoksen läpivienti meidän kokoisessa yrityksessä ja verkostossa ei ole se nopein. Ymmärrämme tämän. Olemme jo kuitenkin matkalla eikä tämä ole tekemätön paikka. Pitkäjänteisyyttä se toki vaatii. Mitä muuta, siitä seuraavaksi?

Työ vaatii mestarinsa – sinut

Mielestämme tässä tehtävässä menestyy henkilö, jolla on jo kokemusta rakennuttamisen projektivetovastuusta ja/tai prosesseista. Olet ehkä jopa aiemmin kehittänyt rakennuttamisen prosesseja. Tunnet siis ehdottomasti entuudestaan kontekstin, jota tulet uudistamaan. Osaat myös toimia ja vaikuttaa verkostoissa – et jyräten tai määräten vaan kuunnellen, haastaen ja argumentoiden. Ymmärrät, että tämä on työtä, jossa et onnistu yksin.

Sinulla on osaamisesi ja vuorovaikutustaitojesi tuoma itseluottamus ja rohkeus tarttua toimeen. Muut näkevät toiminnassasi ennustettavuutta mutta toisaalta et tilanteen vaatiessa pelkää tarkastella omiakaan päätöksiäsi uuden tai toisilta saadun tiedon pohjalta. Ymmärrät myös, että työskentelet roolissa, joka edellyttää uuden oppimista ja omaksumista – et siis sellaisesta harmistu.

Miltä vaikutti? Tuntuuko sinusta siltä, että olet etsimämme osaaja?

Tätä rekrytointia toteutamme yhdessä kumppanimme Inhuntin kanssa. Pyydämmekin sinua hakemaan tehtävään Inhuntin sivuilla oheisen linkin inhunti.fi/inhunt/rakennuttamisenohjauksenpaallikko kautta 24.9.2019 mennessä. Olemme todella innoissamme tästä rekrytoinnista ja käymme hakemuksia läpi sekä tapaamme tehtävästä kiinnostuneita jo hakuaikana. Älä siis suotta odottele viime hetkeen asti.

Jos sinua jäi vielä jokin seikka askarruttamaan, kiinteistöjohtajamme Pasi juttelee mielellään kanssasi tehtävääsi, tavoitteisiimme tai meillä työskentelyyn liittyen. Hänet tavoitat parhaiten 10.9. klo 15-17 tai 16.9. klo 14-16 numerosta 040 504 4292 tai sähköpostitse pasi.suutari@sok.fi.

Muina ajankohtina tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa InHuntilla Harri Vuontelo +358 44 577 1204 tai harri.vuontelo@inhunt.fi.