Rakennuttamisen asiantuntija
Liikenteenohjausyhtiö Fintraffic Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 27.4.2021

Haemme huippujoukkoomme Fintraffic Raiteeseen rakennuttamisen asiantuntijaa rakennushankkeisiin.

Fintraffic Raiteen vastuulle hankkeissa kuuluvat matkustajainformaatiojärjestelmän aikataulunäytöt, kuulutuslaitteet ja kameravalvontajärjestelmän valvontakamerat sekä näiden taustalaitteet ja -järjestelmät. Järjestelmiä toteutetaan sekä yksittäisissä rakennushankkeissa että osana suurempia rautateiden infrahankkeita. 

Vastaat työssäsi rautateiden matkustajainformaation- ja kameravalvontajärjestelmien rakennuttamiseen liittyvistä tehtävistä. Toimit itsenäisesti eritasoisten ja -laajuisten rakennushankkeiden rakennuttamisen asiantuntijana ja vastaat osaltasi rakennushankkeiden läpiviennistä, yhdessä tekniikasta sekä järjestelmistä vastaavien asiantuntijoiden kanssa. Teet tiivistä yhteistyötä rakennushankkeiden eri toimijoiden sekä sidosryhmien kanssa.   

Tehtävään valittavan henkilön taustasta ja osaamisesta riippuen tehtävään voi sisältyä myös muita yhtiömme teknisten järjestelmien rakentamiseen tai rakennuttamiseen liittyviä asiantuntija- ja projektipäällikkötehtäviä. Tehtäväkuvasi räätälöidään tarkemmalla tasolla osaamisesi ja kokemuksesi perusteella. 

Odotamme Sinulta: 

 • Soveltuvaa rakennusteknistä koulutusta (insinööri tai diplomi-insinööri)
 • Rakennuttamiseen liittyvää tai muuta vastaavaa työkokemusta
 • Tuntemusta esimerkiksi turvallisuuskoordinaattorin ja valvonnan tehtävistä rakennusalalla
 • Alaan liittyvän lainsäädännön osaamista, esimerkiksi VNA/205 ja muut työturvallisuussäädökset
 • Kokemusta projektinhallinnasta muun muassa aikataulutus, hankintojen kilpailutus, dokumentointi, töiden yhteensovitus
 • Hyviä vuorovaikutus- ja organisointitaitoja
 • Aktiivista ja ratkaisukeskeistä työotetta sekä halua kehittää rakennuttamisen tehtäviä
 • Työkokemus rautatiealasta tai rakentamiskokemusta rautatieympäristöön katsotaan eduksi

Tarjoamme Sinulle:

 • Mahdollisuuden kehittää tulevaisuuden rautatieliikenneympäristöä
 • Mielenkiintoisen, monipuolisen, innostavan sekä dynaamisen työtehtävän rakennushankkeidemme parissa
 • Tilaisuuden olla vahvistamassa erittäin innostavaa ja dynaamista työskentelykulttuuriamme
 • Kilpailukykyisen palkan sekä kattavat henkilöstöedut

Vaikuttiko mielenkiintoiselta ja sopivan haastavalta tehtävältä? Sopisiko tehtävä juuri sinulle? Kerro meille lisää osaamisestasi, koulutuksestasi sekä minkälaista tehtävään sopivaa kokemusta sinulla on rakennuttamisesta. Laitathan hakemuksesi meille mahdollisimman pikaisesti, sillä käsittelemme hakemuksia koko hakuajan. Liitäthän hakemukseesi palkkatoiveesi, selkeän ja kattavan ansioluettelosi sekä erillisen vapaamuotoisen esittelykirjeen. 

Tehtävään valittavasta henkilöstä tehdään hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa http://www.supo.fi.


Ota yhteyttä:

Puhelin: 029 450 7000
Sijainti: Palkkatilanportti 1, Helsinki

Heräsikö kysymyksiä? Kerromme mielellämme lisää. Lisätietoja voit kysellä matkustajainformaatiopäällikkö Tuomas Lehteiseltä tuomas.lehteinen@fintraffic.fi  tai johtaja Mikko Natuselta mikko.natunen@fintraffic.fi .

Tehtävään valittavasta henkilöstä tehdään hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014) turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa http://www.supo.fi 

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot