(Poistunut julkaisusta)

Rakennuttamisen ammattilainen
DNA Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.4.2018

DNAN tekniikan radioverkkojen ja rakennuttamisen osasto hakee

Radioverkkorakennuttajaa

Oletko sinä seuraava televerkkojen experttimme?

Radioverkon aluerakennuttajana tehtäviisi kuuluvat 2G/3G/4G - ja 5G -tukiasemien rakennuttaminen ja siihen liittyvä koordinointi. Tehtävässä toimit tiiviissä yhteistyössä yritysmyyntimme kanssa liittyen mm. kohteiden kokonaisuuksiin ja osallistut radioverkkojen vikojen selvityksiin.

Etsimällämme henkilöllä on alalle soveltuva AMK-tason tai vastaava koulutus ja vähintään kolmen vuoden kokemus televerkkojen parissa työskentelystä. Radioverkkotekniikoiden tuntemus on eduksi.

Teknisen osaamisen lisäksi odotammekin sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja sekä halua kehittyä alalla. Pystyt kommunikoimaan Suomen lisäksi englannin kielellä teknisissä asioissa.

Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden kehittyä haastaviin tehtäviin radioverkkojen parissa.

Työ edellyttää matkustamista Lounais-Suomen alueella, varsinkin Turun talousalueella. Toimipiste voi olla esim. Turku tai pääkaupunkiseutu. Katsomme eduksi Lounais-Suomen paikallistuntemuksen.

Meille on olennaisen tärkeää, että DNA:lla työskentelee tyytyväinen ja motivoitunut henkilöstö – vain näin voimme tarjota strategiamme mukaisesti markkinoiden parasta asiakaspalvelua. DNA:lla valtuutetaan yksilöitä ratkaisemaan ongelmia, tekemään päätöksiä sekä annetaan tilaa ja resursseja asioiden eteenpäin viemiseen. Keskitymme tuomaan arvoa asiakkaillemme, opimme yhdessä ja meillä on työympäristö, joka ruokkii ideointia.

Tarjoamme uudelle työkaverillemme modernit ja viihtyisät puitteet toimitiloissamme, ja mikä tärkeintä ympärilläsi työskentelee innostuneita ja asiantuntevia kollegoita.

Oletko sinä seuraava televerkkojen experttimme? Mikäli kiinnostuit täytä hakemuksesi alla olevan hakulinkin kautta 29.4.2018 mennessä.

Lisätietoa tehtävästä antaa Arto Eklund, puh. 044 2203203, arto.eklund@dna.fi