(Poistunut julkaisusta)

Rakennuttaminen, projektipäällikkö ja laskentapäällikkö
Colliers International Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.5.2018

Rakennuttaminen, projektipäällikkö ja laskentapäällikkö

Projektipäällikkö

Etsimme joukkoomme projektipäällikköä rakennuttamistehtäviin. Työ koostuu pääkaupunkiseudulla olevien kohteiden korjaus-, kunnossapito- ja muutoshankkeiden rakennuttamisesta sekä valvonnasta. Vastuullesi kuuluvat projektien taloudellinen ja aikataulullinen suunnittelu, seuranta sekä projektiennusteiden ja raportoinnin tekeminen.

Työnkuvaa voidaan muokata ja johtamasi projektit valitaan kokemukseesi perustella. Edellytämme vähintään muutaman vuoden kokemusta hankkeiden johtamisesta tai työskentelystä osana projektiorganisaatiota, sekä soveltuvaa teknistä koulutusta (DI, RI, Rkm).

Laskentapäällikkö

Etsimme joukkoomme rakennuttamisen kustannuslaskennan asiantuntijaa. Työ koostuu monipuolisten korjausrakentamishankkeiden ja täydennysrakentamisen kustannuslaskennasta. Työ sisältää hankekehitysvaiheen ja peruskorjaushankkeiden kustannuksien laskentaa asiakkaillemme. Tuotat myös tarvittaessa nopeita kustannusarvioita esimerkiksi vuokralaismuutoshankkeisiin. Tehtävässäsi toimit läheisessä yhteistyössä hankekehityksen, hankinnan, rakennuttamisen projektipäälliköiden sekä asiakkaidemme kanssa.

Edellytämme useamman vuoden kokemusta korjausrakentamishankkeiden kustannuslaskennasta ja soveltuvaa teknistä koulutusta.

Asiakkaamme ovat suomen suurimpia kiinteistöomistajia. Tarjoamme monipuolisen tehtävänkuvan kehittyvässä kansainvälisessä organisaatiossa. Uudistamme ja kehitämme prosessejamme palvellaksemme asiakkaitamme entistä paremmin. Meillä tärkeitä arvoja ovat palvelu, ammattitaito, yhteisöllisyys ja ilo. Kehitämme henkilöstömme osaamista systemaattisesti ja jokaisen henkilön kehittymisen pohjana on oma henkilökohtainen kehittymissuunnitelma.

Molemmat tehtävät sijoittuvat Helsinkiin, Pasilan toimistoomme.

Lisätietoja tehtävistä antaa rakennuttajapäällikkö Mikko Hirvonen. Puh. 040 668 3115 mikko.hirvonen@colliers.com.

Tartu haasteisiin ja täytä sähköinen hakemus viimeistään 15.6.2018.