Rakennuttajia, projekti-insinöörejä sekä työmaavalvojia
Pöyry Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.3.2019

Haemme nyt Vantaalle, Tampereelle, Turkuun ja Ouluun

Rakennuttajia, projekti-insinöörejä sekä työmaavalvojia teollisuuden hankkeisiin

Tehtäviisi kuuluvat erilaisten teollisuuden laitoshankkeiden työmaan johto- tai rakennuttamistehtävät. Toimit tiiviissä yhteistyössä hankkeen tilaajan, urakoitsijoiden, järjestelmätoimittajien sekä suunnittelijoiden kanssa.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta (DI/ Ins./ teknikko/ rakennusmestari) sekä kokemusta teollisuuden rakennuttamis- ja työmaavalvontatehtävistä. Hallitset rakennuttamisessa ja projektinjohdossa käytettävät yleisimmät työkalut ja tietojärjestelmät. RAP tai RAPS pätevyys, suunnittelun ohjauskokemus, tietomallien hyödyntämisen osaaminen sekä kokemus esimiestehtävistä katsotaan eduksi. 

Asiakaslähtöinen ajattelutapa on sinulle luontaista. Olet oma-aloitteinen ja yhteistyöllä tuloksiin pyrkivä. Edellytämme sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Arvostamme ruotsinkielen taitoa.

Tehtävien hoitaminen edellyttää matkustusvalmiutta ja halukkuutta kuukausienkin työmaakomennuksiin Suomessa ja ulkomailla.

Tarjoamme sinulle monipuolisia tehtäviä ja mahdollisuuden kehittyä alamme johtavien asiakkaiden projekteissa, sekä olla mukana kehittämässä konsulttiyhtiön osaamista ja palveluja. Tarjoamme vireän työympäristön, mukavat työkaverit sekä tilaisuuden työskennellä alan parhaiden asiantuntijoiden kanssa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jukka Valo, p. 040 660 2243.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 22.3.2019 mennessä.  Mainitse hakemuksessasi, millä ilmoituksessa mainituilla paikkakunnilla olet valmis työskentelemään.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1242403
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Turku, Oulu, Tampere, Vantaa