(Poistunut julkaisusta)

Rakennuttajasihteerin virka
Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymä

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.3.2019

Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän kiinteistötoimistossa on
haettavana

RAKENNUTTAJASIHTEERIN VIRKA

Rakennuttajasihteeri toimii kiinteistöjohtajan ja koko kiinteistötoimiston sihteerinä vastaten siitä, että toimistotehtävät hoituvat joustavasti ja tehokkaasti. Tehtäviin kuuluvat esimerkiksi kokousten sihteerin tehtävät, erilaisten esityslistojen ja kirjeiden laatiminen sekä monitahoiset toimistotehtävät ja kiinteistötoimiston viestinnän tehtävät.

Rakennuttajasihteeri vastaa irtaimiston kirjanpidosta ja arkistoinnista, tallentaa talousarvioita ja ottaa erilaisia talouteen ja toimintaan liittyviä raportteja taloushallinnon järjestelmistä. Edelleen hän toimii tarvittaessa asuntosihteereiden sijaisena asiakaspalvelussa.

Rakennuttajasihteerin esimiehenä toimii kiinteistöjohtaja.

Rakennuttajasihteerin viran pätevyysvaatimuksena on tradenomin tai merkonomin tutkinto tai muu vastaava tutkinto ja hyvä perehtyneisyys toimistotehtäviin. Viran menestyksellisessä hoidossa on apuna kiinteistö- ja rakennusalan tuntemus ja kyky tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa sekä eri toimisto- ja taloushallinnon ohjelmien osaaminen tai niiden hyvä omaksumistaito.

Viran palkkaus määräytyy vaativuusryhmän 501 mukaan, jolloin viranhaltijalle maksettava peruspalkka on 2.225,64 €/kk. Peruspalkan lisäksi maksetaan vuosisidonnaista henkilökohtaista palkanosaa, joka perustuu hakijan työkokemukseen ja on enintään 15 % peruspalkasta.

Lisätietoja virasta antaa kiinteistöjohtaja Seppo Kosola, p. 0403417257.

Virkaan valittavan tulee ennen viran vastaanottamista esittää seurakuntayhtymän työterveyden työterveyslääkärin allekirjoittama hyväksytty lääkärintodistus terveydentilastaan. Virkaan valittavan tulee olla konfirmoitu ev.lut. kirkon jäsen. Virkaan sovelletaan 6 kk:n koeaikaa. Virka on otettava vastaan 1.10.2019 kuitenkin niin, että työntekijä aloittaa ensin työsuhteessa elokuun aikana sopimuksen mukaan.

Virkaan haetaan sähköisesti ilmoituksessa olevalla linkillä viimeistään 3.4.2019. Tämän ensisijaisen hakutavan sijasta hakemukset voi toimittaa kirjallisesti Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän kirjaamoon (ma-pe klo 8.00 - 15.45). Hakemuksen tulee olla perillä 3.4.2019 klo 15.45 mennessä osoitteessa Eerikinkatu 3, 20100 Turku.