Rakennuttajapäällikkö
Eltel

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2021

Suomi on sitoutunut vähentämään kasvihuonepäästöjä, siirtymään sähkön tuontiriippuvuudesta omavaraisuuteen ja korvaamaan fossiilisiin polttoaineisiin perustuvaa tuotantoa. Lisäksi Suomessa oleva vanha verkko vaatii vähintäänkin peruskorjausta. Eltel tukee toimillaan näiden tavoitteiden täyttymistä ja osallistuu aktiivisesti kestävämmän ja toimivamman huomisen rakentamiseen nykyisille ja tuleville sukupolville.

Jos haluat osaksi alan kehityksen etujoukkoja, jossa tekemistä riittää tulevillekin vuosikymmenille, olisitko Eltelin tuleva

 

Rakennuttajapäällikkö

ja tulisit vastaamaan Eltelin Suomen sähköasemaprojektien rakentamisen toteuttamisesta vankassa yhteistyössä projektipäällikön ja -tiimin kanssa?

 

Rakennuttajapäällikkönä vastaat yhteistyöstä rakennuspuolen urakoitsijoiden kanssa. Olet vastuussa tarjouslaskennasta maan- ja perustusten rakentamisen osalta, hoidat urakoitsijoiden kilpailuttamisen ja sopimusten laatimisen sekä organisoit, valvot ja ohjaat rakennustöitä. Teet sujuvaa yhteistyötä suunnittelijakollegoidesi kanssa ja tuot työmaan näkökulmaa vaikkapa rakennesuunnittelijan työpöydälle. Haastatkin tarvittaessa tehtyjä suunnitelmia. Lisäksi osallistut oman vastuualueesi osalta myös hankekehitykseen ja kehität toimintaa jatkuvasti. Olet ympäri Suomea sijaitsevilla työmailla, kun sitä tarvitaan, eli arviolta noin 1 – 2 päivää viikossa kun rakentaminen on käynnissä ja 0 päivää kuukaudessa, kun ei. Toimipaikkasi sijaitsee Eltelin Espoon pääkonttorilla tai muulla Eltelin Suomen 60 toimipisteestä. Tehtävässä raportoit Eltelin Sähköasemien tiimipäällikölle.

 

Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy tehtävään soveltuva tekninen koulutus, kuten rakennusinsinööri tai DI, tai vastaava työkokemuksen kautta hankittu vahva osaaminen. Sinulla on usean vuoden kokemus vastaavana työnjohtajana toimimisesta. Hienoa, jos sähköasemien rakentaminen on jo entuudestaan tuttua, mutta tämä ei ole edellytys tehtävässä pärjäämiseen. Tärkeämpää on kokemus maan- ja rakennusten rakentamisesta -tiedät mitä huomioida kun valitset vaikkapa maanrakennusurakoitsijaa! Kommunikoit sujuvasti suomeksi kirjallisesti ja suullisesti; englannin kielitaito on lisäksi eduksesi.

 

Henkilönä olet positiivisesti jämäkkä ja tavoitteellinen rakentamisen tai rakennuttamisen ammattilainen. Johtamis-, vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot sekä asioiden läpivientikyky ovat tärkeitä tehtävässä onnistumiseksi. Ymmärrät asiakastyytyväisyyden tärkeyden ja haluatkin, että hommat tulevat kerralla kunnolla tehtyä – olethan osa tiimiä, jonka kunnianhimoisena tavoitteena on olla alan paras Suomessa.

Jos et säikähdä Eltelin tekemisen meininkiä, vaan olet valmis käärimään hihasi ja ryhtymään hommiin, tervetuloa nopealiikkeiseen ja vahvasti tuloshakuiseen joukkoon!

 

Hakeaksesi tehtävää, lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi (suomeksi tai englanniksi) palkkatoiveineen linkistä https://bit.ly/3fZyJvg


Lisätietoa tehtävästä antaa Compass HR Groupin konsultti Laura Suontaus +358 50 521 2086 tai laura.suontaus@compasshrg.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1497355
  • Tehtäväalue: Taloushallinto ja tilintarkastus, Rakennusala, Toimistotyö
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Ahvenanmaa, Etelä-Karjala, Etelä-Pohjanmaa, Etelä-Savo, Kainuu, Kanta-Häme, Keski-Pohjanmaa, Keski-Suomi, Kymenlaakso, Lappi, Pirkanmaa, Pohjanmaa, Pohjois-Karjala, Pohjois-Pohjanmaa, Pohjois-Savo, Päijät-Häme, Satakunta, Uusimaa, Varsinais-Suomi