Rakennuttajapäällikkö
Senaatti-kiinteistöt

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 21.4.2021

Oletko sinä Senaatin uusi rakennuttajapäällikkö?

Suomen valtiohallinnon toimitila-asiakkaat kaipaavat asiantuntijuuttasi ja ammattitaitoasi. Haemme rakennuttajapäälliköitä sekä Senaatin Etelä-Suomen alueorganisaatioon että Senaatin rakennuttamisyksikön kärkihankeryhmään. Mutta miksi juuri sinun pitäisi kiinnostua?

 

1. Pääset huolehtimaan siitä, että valtionhallinnon toimitilaratkaisut vastaavat aina asiakkaiden tarpeita ja odotuksia.

2. Työtäsi tukee vastuullinen, ammattitaitoinen ja innostava työyhteisö. Me varmistamme, että henkilöstöllämme – kuten myös asiakkaillamme – on aina parhaat edellytykset onnistua työssään.

3. Pääset mukaan luomaan valtionhallinnon työympäristöjä. Saat poikkeuksellisen mahdollisuuden vaikuttaa kiinteistöalan ja uusien työnteon tapojen kehitykseen.

 

Rakennuttajapäällikkönä tehtävänäsi on valmistella ja johtaa Etelä-Suomen alueen haastavimpia korjaus- ja uudisrakennushakkeita hankesuunnittelusta takuuajan loppuun. Toimit hankkeiden vastuuhenkilönä ja vastaat niiden toteuttamisesta yhteistyössä sidosryhmien edustajien ja asiakkaidemme kanssa. Lisäksi tuot rakennuttamisen asiantuntemuksesi investointi-, kunnossapito- ja tilaratkaisuprojektien läpivientiin yhteisesti sovittujen prosessien mukaisesti. Osallistut aktiivisesti myös Senaatin rakennuttamistoiminnon kehittämiseen, joten toivomme sinulta myös kykyä ja halua tähän.

 

Kärkihankeryhmän rakennuttajapäällikkönä päätyösi on johtaa Senaatin haastavimpia, kansallisestikin merkittäviä korjaus- ja uudisrakennushankkeita vahvalla omalla panoksella. Vaikka haettavan tehtävän toimipaikka on Helsinki, hankkeesi voivat sijaita tilanteen mukaan muuallakin Suomessa. 

 

Tarjoamme sinulle joustavat työajat sekä mahdollisuuden oman ammattitaidon ja osaamisen jatkuvaan kehittämiseen.

 

Sekä Etelä-Suomen alueen että rakennuttamisyksikön tehtävissä toimipaikka on Helsinki.

 

Hae meille rakennuttajapäälliköksi, jos sinulla on

 • talonrakennusalan ammattikorkeakoulu- tai ylempi korkeakoulututkinto
 • useamman (väh. 10) vuoden kokemusta rakennushankkeiden johtamisesta ja näyttöä niiden menestyksekkäästä hoitamisesta
 • tuloshakuinen toimintatapa ja hyvä organisointikyky
 • asiakaslähtöinen ajattelutapa
 • hyvät yhteistyö- ja neuvottelutaidot
 • olet hyvin verkostoitunut.

 

Lisäksi arvostamme RAP-/RAPS-tutkintoa, kokemusta hankesuunnittelun johtamisesta, kiinteistöliiketalouden ja julkisten hankintojen osaamista sekä kykyä hallita ja kehittää isoja kokonaisuuksia asiakasnäkökulmasta.

 

Lisätietoja Etelä-Suomen alueen tehtävästä antaa rakennuttamisryhmän päällikkö Matti-Pekka Jalonen p. 040 767 8707 ja rakennuttamisyksikön tehtävästä rakennuttamisjohtaja Jonni Laitto p. 050 533 7025.

 

Jätä hakemuksesi rekrytointijärjestelmässämme viimeistään 9.5.2021.

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1447115
 • Tehtäväalue: Rakennusala
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Helsinki