(Poistunut julkaisusta)

Rakennuttajapäällikkö
Metsä Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.2.2021

Metsä Group hakee nyt

RAKENNUTTAJAPÄÄLLIKKÖÄ

Teknologia-organisaatioon jollekin Metsä Groupin pääteollisuuspaikkakunnista.

Millainen työ sinua odottaa?

Olet vastuussa investointien rakennuttamisesta ja tehtävänkuvaasi kuuluu:

  • Metsä Groupin hankkeiden rakennuttaminen;  päävastuuna ympäristö- ja infrarakennuttaminen

  • Metsä Groupin investointien valmistelu rakentamisen osalta

  • rakennuttamisen kehittäminen Metsä Groupissa

 Tehtävässä raportoit Metsä Groupin rakennuttajajohtajalle ja tukenasi on paitsi Teknologia-organisaation ympäristön-, energiatehokkuuden-, maankäytön- ja kiinteistönhoidonasiantuntijoita, myös Metsä Groupin liiketoiminta-alueiden ammattilaiset.

Millä vakuutat meidät?

Etsimällämme henkilöllä on soveltuva rakennusalan koulutus (DI, Ins., teknikko). Koulutuksen lisäksi olet kerryttänyt vähintään 5 vuotta kokemusta infra rakennuttamisesta tai rakentamisesta. Ympäristörakentamisen työkohteet katsotaan eduksi.

Tarvitsemme henkilön, joka pystyy hahmottamaan kokonaisuuksia ja kykenee ottamaan itsenäisesti vastuulleen hallittavat kokonaisuudet. Tarvitset työssä englannin kieltä ja perustason IT-taitoja (tekstinkäsittely, taulukkolaskenta, esitysgrafiikka..).

Toimipaikkana voi sovitusti olla joku Metsä Groupin pääteollisuuspaikkakunnista, mutta tehtävänkuva vaatii myös säännöllistä matkustamista Suomessa sekä mahdollisesti myös ulkomailla. Sujuva verkostoituminen läpi organisaation sekä sosiaaliset vaikuttamistaidot auttavat menestymään tehtävässä.

Mitä tarjoamme sinulle?

Rakennuttamisen tiimissä tulet työskentelemään ammattitaitoisten kollegoiden kanssa. Tarjoamme sinulle käytännönläheisiä ja monipuolisia työtehtäviä. Hankkeet vaihtelevat pienistä hankkeista isoihin hankkeisiin. Esimiehen ammatillinen tuki on todella lähellä. 

Meillä on katseet korkealla ja jalat tukevasti suomalaisessa metsässä. Tiedämme, että maailman parhaan uusiutuvan raaka-aineen, pohjoisen puun, älykäs ja kestävä käyttö on hyväksi maailmalle.

Tule mukaan kehittämään ja kehittymään huippuosaajiemme kanssa! Meillä arvostetaan jokaisen panosta ja tehdään intohimolla töitä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.

Millaista on tehdä uraa uudistuvassa Metsässä? Soita ja kysy lisää.

Lisätietoja saat soittamalla tulevalle esimiehellesi Juhani Pirttimaalle (puh. 040 647 3303).

Hae paikkaa!

Hae paikkaa oheisesta linkistä. Tee se mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Liitä mukaan ansioluettelosi (ja kerro myös palkkatoiveesi).

Haku on auki 3.3.2021 saakka. Tsemppiä hakuun!