(Poistunut julkaisusta)

Rakennuttajapäällikkö
Senaatti-kiinteistöt

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.9.2020

Oletko Senaatin uusi rakennuttajapäällikkö?

Haluatko työskennellä vastuullisessa ja innostavassa työyhteisössä? Olemme valtionhallinnon työympäristökumppani ja kiinteistöomaisuuden haltija. Kanssamme pääset vaikuttamaan alan kehitykseen ja olet mukana luomassa työympäristöjä, joissa innostutaan, onnistutaan ja viihdytään. 

Pyrimme monin eri tavoin varmistamaan, että henkilöstöllämme on edellytykset onnistua työssään. Edistämme henkilöstömme suorituskykyä ja kokonaisvaltaista hyvinvointia, yksilölliset tarpeet ja odotukset huomioiden. Liity osaavaan joukkoomme Etelä-Suomen alueelle Helsinkiin.

Rakennuttajapäällikkönä tehtäväsi on johtaa sinulle nimettyjä investointihankkeita, edelleenvuokraushankkeita ja tarvittaessa kunnossapitohankkeita Etelä-Suomen alueella. Toimit rakennuttamisen asiantuntijana tilaratkaisuvaiheessa ja johdat hankesuunnittelua vastaten hankkeen budjetista, aikataulusta, laadusta sekä laajuuden määrittelystä yhteistyössä asiakkaan ja Senaatin vastaavaa toimialaa edustavan asiakaspäällikön kanssa. Toteutusvaiheessa johdat hanketta kohti investointipäätöksessä määriteltyjä budjetti-, aikataulu-, laatu- ja laajuustavoitteita. Lisäksi vastaat takuuajan hanketehtävien toteutumisesta.

Rakennuttajapäällikkö valmistelee ja tekee hankkeeseen liittyviä päätöksiä itsenäisesti toimivaltansa puitteissa. Hän varmistaa myös hankkeeseen liittyvän sujuvan yhteydenpidon asiakkaan suuntaan, ja koordinoi Senaatin sisäistä yhteistyötä hankkeen osalta. Lisäksi rakennuttajapäällikkö vastaa hankkeen teknisestä viestinnästä sovitun mukaisesti. 

Kaiken kaikkiaan rooli on hyvin vastuullinen ja itsenäinen, ja se edellyttää jämäkkää johtajuutta sekä hyvää paineensietokykyä. 
Tehtävässä menestyminen edellyttää myös vähintään AMK-tasoista rakennusalan koulutusta, useiden vuosien kokemusta rakennuttamisesta sekä hyvää sidosryhmien tuntemusta Etelä-Suomen alueella.

Mielekkään työn ja ammattitaitoisten kollegojen lisäksi tarjoamme Sinulle:

  •     joustavat työajat ja uusimmat työnteon tavat
  •     mahdollisuuden oman ammattitaidon ja osaamisen jatkuvaan kehittämiseen
  •     tietotyötä tukevan työympäristön
  •     mahdollisuuden vaikuttaa valtionhallinnon kehitykseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa rakennuttamisryhmän päällikkö Matti-Pekka Jalonen, p. 040 767 8707.

Jätäthän hakemuksesi rekrytointijärjestelmässämme viimeistään 11.10.2020.