Rakennuttajapäällikkö
Kiertokapula Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.8.2020

Investoimme vahvasti tulevaisuuteen ja meillä on nyt haussa Hämeenlinnaan

RAKENNUTTAJAPÄÄLLIKKÖ

tekemään kanssamme vastuullisia ympäristötekoja. Tässä mielenkiintoisessa ja vaikuttavassa tehtävässä pääset rakentamaan tulevaisuutta taloudellisesti ja liiketoiminnallisesti hyvässä kunnossa olevassa yrityksessä osaavan henkilöstön ja hyvien yhteistyökumppanien kanssa. Tavoitteemme on olla myös tulevaisuudessa yksi alan merkittävimmistä toimijoista.  

Millaiseen rooliin osaajaa etsimme? Rakennuttajapäällikkönä otat vastuun kiinteistöt ja kunnossapitoyksiköstämme, jossa työskentelee tällä hetkellä kuusi henkilöä. Yksikkö vastaa Kiertokapulan kiinteistöjen kunnossapidosta sekä korjaus- ja uudisrakentamisesta. Kiertokapulalla on käynnissä merkittävä investointiohjelma, johon sisältyy korjaus- ja uudisrakentamista nykyisillä viidellä toiminta-alueellamme sekä mm. pienjäteasemien rakentamista uusille toiminta-alueille.  

Yksikön johto- ja esimiesvastuun ohella toimit rakennuttajan tehtävissä. Tähän rooliin liittyviä tehtäviä ovat mm. tarveselvitykset, maa-alueiden kartoitus ja hankinta, projekti-/hankesuunnittelu ja niiden ohjaaminen, suunnittelun ja rakentamisen valmisteluun ja ohjaukseen liittyvät tehtävät, rakennuttaminen ja rakennusten vastaan- ja käyttöönotto sekä takuu- ja jälkitarkastukset. Teet aktiivista yhteistyötä Kiertokapulan sisäisten sidosryhmien, yhteistyökumppaneiden sekä omistajakuntien päättäjien ja viranomaisten kanssa.

Millaista osaajaa etsimme? Edellytämme sinulta rakennusalan soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä useamman vuoden kokemusta rakennushankkeiden menestyksekkäästä johtamisesta. Sinulla on myös kokemusta esimiestyöskentelystä ja johtamistyylisi on kannustava ja alaistesi onnistumisen mahdollistava. Rakennat menestystä vuorovaikutteisen sidosryhmäyhteistyön kautta. Arvostamme myös RAP-/RAPS-tutkintoa.

Millaista henkilöä etsimme? Henkilönä olet yhteistyökykyinen vastuunkantaja ja vahva tiimipeluri, joka tarttuu toimeen proaktiivisesti. Herätät vuorovaikutustaidoillasi luottamusta niin sisäisten kuin ulkoisten sidosryhmien parissa. Uudistamis- ja kehittämishalu kuuluvat vahvasti luonteenpiirteisiisi. Osaat katsoa riittävän kauaksi tulevaisuuteen ja haastaa fiksusti myös muita ajattelemaan asioita uusista näkökulmista.

Tarjolla on mielenkiintoinen rooli vahvaan arvostukseen nousseella ja voimakkaasti kehittyvällä ympäristöalalla ja niin alueellisesti kuin kansallisestikin merkittävän toimijan palveluksessa. Tartu siis tähän mahdollisuuteen ja esittele itsesi! Edistämme rekrytointi ketterästi emmekä käytä hakuaikoja.

Tiedustelut ja hakuohjeet:

Lisätietoja tehtävästä antaa Jani Kallio numerossa 050 529 2715 tai jani.kallio@mentek.fi. Hae tehtävää Mentekin sivujen kautta: www.mentek.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1381679
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Hämeenlinna
  • Lisätietoja antaa: Jani Kallio numerossa 050 529 2715 tai jani.kallio@mentek.fi