Rakennuttajapäällikkö
Taaleri Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.7.2020

Kiinteistöliiketoimintamme ja hankemäärien kasvaessa haemme
Rakennuttajapäällikköä

Tehtävänäsi on vastata nimettyjen hankkeiden rakennuttamisesta ja ohjaamisesta aina neuvotteluvaiheesta takuutarkastusten organisointiin saakka. Pääsääntöisesti hankkeesi ovat asuinkerrostaloja kasvukeskuksissa, mutta osaamisesi ja kiinnostuksesi huomioiden olet mukana asuinhankkeiden kehitysvaiheessa sekä logistiikka-, päiväkoti-, hoivakoti- ja kouluhankkeiden rakennuttamisessa. 

Arvostamme aiempia näyttöjä asuinkerrostalojen menestyksekkäästä rakennuttamisesta ja ymmärrystä kiinteistösijoittamisesta. Avoin, järjestelmällinen ja tulosohjautuva toiminta on sinulle ominaista. Neuvottelu- ja vuorovaikutustaitosi ovat hyvät ja luonteeltasi olet tiimipelaaja. 
Viet hankkeita eteenpäin määrätietoisesti. Sinulla on myös taitoa ja tahtoa kehittää toimintatapoja. Sinulta löytyy intoa ja osaamista vaikuttaa rakennutettavan kiinteistökannan hiilijalanjälkeen ja energiatehokkuuteen. 

Pääset osaksi kasvavaa ja alansa ammattilaisista koostuvaa kiinteistövarainhoidon tiimiä, joka kuuluu poikkeukselliseen ja innovatiiviseen Taaleri-konserniin. Olemme rohkeasti eteenpäin katsovia ja haluamme haastaa perinteisiä toimintatapoja. Meitä sitoo yhteinen päämäärä: uskomme vahvasti, että omistajuus kuuluu kaikille. Tarjoammekin sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työpaikan alan johtavassa kasvuyrityksessä. 

Toimipisteesi on pääkonttorillamme Helsingin ydinkeskustassa Kasarmikadulla, jossa työskentelet osana kasvavaa, nuorekasta ja rentoa huipputiimiä.

Lisätietoja tehtävästä antaa konsultti Jaana Toppari, Talent Matchmaker, 050 5719 621.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään tiistaina 18.8.2020 mennessä oheisen linkin kautta: https://careers.talentmatchmaker.fi/jobs/906075-rakennuttajapaallikko-taaleri-oyj
 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot