(Poistunut julkaisusta)

RAKENNUTTAJAPÄÄLLIKKÖ
Hemsö

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.5.2020

Hemsö on yhteiskuntakiinteistöihin erikoistunut kiinteistöomistaja, joka kasvattaa toimintaansa aktiivisesti Suomessa. Kohteissamme on käynnissä useita mielenkiintoisia uudis- ja korjaushankkeita, joille etsimme nyt vetäjää.

Rakennuttajapäällikkönä olet tärkeä osa Hemsön Suomen organisaatiota ja tulet ottamaan vastuullesi kiinteistöissämme käynnissä olevia sekä tulevia rakennushankkeita. Vastaat hankkeiden onnistuneesta toteutuksesta ja osallistut aktiivisesti uusien hankkeiden valmisteluun. Hankkeemme ovat sekä uudis- että korjaushankkeita, ja toimit niissä tilaajan edustajana varmistaen vuokralaistemme tyytyväisyyden. Oleellinen osa tehtävääsi on hallita kokonaisuutta ja varmistaa hankkeen aikainen tiedonkulku sekä sujuva kommunikointi vuokralaisten, konsulttien, urakoitsijoiden ja muiden sidosryhmien välillä. Rakennuttamisen lisäksi teet yhteistyötä ylläpito-organisaatiomme kanssa. Kohteemme sijaitsevat suomalaisissa yliopistokaupungeissa, mikä edellyttää valmiutta matkustaa kotimaassa.

 

Tulevalla rakennuttajapäälliköllämme on tehtävään soveltuva AMK- tai DI-koulutus sekä kattava kokemus rakennuttamisesta tai projektipäällikön tehtävistä. Arvostamme erityisesti kykyä toimia usean eri sidosryhmän solmukohdassa ja rakentaa yhteistyötä eri osapuolten välillä. Koska Hemsön visio on olla paras kiinteistökumppani yhteiskunnallisten palvelujen tarjoajille, myös sinun tulee olla asiakaslähtöinen ja kyetä ajamaan hankkeissa yhteistä etua. Sinulla on itsenäinen ja aloitteellinen ote työhösi ja pystyt hallitsemaan laajojakin kokonaisuuksia. Toivomme myös, että olet kiinnostunut yhteiskuntakiinteistöistä ja haluat olla mukana kehittämässä yhteiskunnallisesti merkittäviä kiinteistöhankkeita.

 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä pitkäjänteisen ja toimintakentästään innostuneen kiinteistöomistajan palveluksessa, joka kasvaa vahvasti omalla toiminta-alueellaan. Pääset osaksi osaavaa ja innostunutta työyhteisöä ja saat mahdollisuuden vetää mielenkiintoisia rakennushankkeita. Tilaajan edustajana sinulla on laajat mahdollisuudet vaikuttaa hankkeissa ja kasvattaa sitä kautta myös omaa ammatillista osaamistasi.

 

Heräsikö kiinnostuksesi? Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalissa Sanja Hovilainen, puh. 040 754 8107. Jätäthän hakemuksesi viimeistään to 4.6. osoitteessa www.mercuriurval.fi viitenumerolla FI-15320.