(Poistunut julkaisusta)

Rakennuttajapäällikkö
Premico Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.11.2018

Vahvistamme rakennuttamisen tiimiämme ja haemme nyt joukkoomme kokenutta rakennuttamisen ammattilaista toimimaan hankkeiden rakennuttajapäällikkönä ensisijaisesti korjausrakentamisen rakennuttamisprojekteissa. 

Työsi koostuu rakennuttamistehtävistä hankkeiden kaikissa vaiheissa - hankesuunnittelusta aina suunnittelijoiden ja urakoitsijoiden valintaan, toteutusvaiheen rakennuttamiseen sekä tarvittaessa takuuajan tehtäviin. Lisäksi osallistut hankkeiden kustannuslaskentaan. 

Olennainen osa tehtävääsi on konsultoiva rooli tilaajan edustajana - toimit aktiivisena asiakaspalvelijana tilaajan suuntaan ja vastaat saumattomasta tiedonkulusta sekä koordinoit yhteistyötä hankkeen eri osapuolien välillä. Kyseessä on vakituinen työtehtävä. Toimipaikkamme sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa ja työmaat pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulla, joten tehtävä edellyttää mahdollisuutta liikkuvaan työhön. 

Toivomme sinulta vankkaa kokemusta rakennusalan projektinjohdon tehtävistä ja tehtävään soveltuvaa koulutusta (rakennusmestari, -insinööri tai diplomi-insinööri), RAP- tai RAPS-pätevyys katsotaan eduksi. Sinulla on vahva ymmärrys rakennuttamisen prosesseista, osapuolista sekä vuorovaikutuksen edellytyksistä. Omaat vastuullisen, systemaattisen ja tarkan työotteen. Käytät myös tehokkaasti hyödyksesi toimiston nykyaikaisia sähköisiä työvälineitä. Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot, tuotat selkeälukuisia raportteja, kykenet toimimaan tehokkaasti sekä itsenäisesti että ryhmässä. Pärjäät joukossamme, kun sinulla on hyvä yrittävä asenne, et pelkää ottaa tehtäviä hoitaaksesi myös oman toimenkuvasi ulkopuolelta, haluat kehittyä ja olet innokas oppimaan uutta, loistavaa huumorintajua unohtamatta.  

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi 14.12.2018 mennessä hakulinkin kautta. Lisäkysymyksiin vastaa Henna Kemppainen, p. 040 766 5911.