(Poistunut julkaisusta)

RAKENNUTTAJAPÄÄLLIKKÖ
HOAS

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2018

Hoas investoi tulevina vuosina huomattavasti uusien opiskelija-asuntojen rakentamiseen ja käynnistymässä on mielenkiintoisia hankkeita. Samalla panostamme vahvasti myös toimintamme kehittämiseen. Mutta ensin tarvitaan uusi rakennuttajapäällikkö!

Rakennuttajapäällikkönä tehtävänkuvasi on hyvin monipuolinen ja pitää sisällään eri vaiheessa olevien hankkeiden hoitamista sekä aktiivista kehitystyötä. Kohteita rakennutetaan joko yksittäisinä uudiskohteina tai kokonaisina korttelihankkeina. Toimit näissä hankkeissa itsenäisenä projektipäällikkönä tai ulkopuolisen rakennuttajakonsultin ohjaajana. Lisäksi osallistut kaavakilpailuihin, suunnittelet toimenpiteitä realisoitaville kohteille ja hoidat yhteistyötä ARAn kanssa. Operatiivisten vastuualueidesi hoitamisen lisäksi odotamme sinulta vahvaa kehityshenkisyyttä, sillä työtehtäviisi kuuluu olennaisena osana myös sopimuskehitys, hankemuotojen kehittäminen sekä hankintatoimen kehittäminen.

Menestyäksesi tehtävässä tarvitset kokemusta rakennuttamisesta sekä siihen soveltuvaa teknistä korkeakoulutusta. Lisäksi tunnet kaavoitusprosessin. Eduksi tehtävässä onnistumisessa on myös ARAn suunnittelua ja rakennuttamista koskevan ohjauksen tuntemus sekä hyvät vuorovaikutus-, verkostoitumis- ja neuvottelutaidot. Etsimämme henkilö ei kuitenkaan pelkästään täytä em. vaatimuksia, vaan haluaa myös kehittyä ja kehittää omaa osaamistaan. Pienessä organisaatiossamme tarvitaan oma-aloitteisuutta ja aktiivista työskentelyotetta sekä hyviä yhteistyötaitoja ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Vaativat hankkeet edellyttävät sinulta myös hyvää paineensietokykyä ja analyyttista otetta sekä taitoa huomioida asukkaiden tarpeita.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia ja monipuolisia tehtäviä kehittyvässä toimintaympäristössä vakaan työnantajan palveluksessa. Työsi on itsenäistä, mutta takanasi on osaavien ammattilaisten tuki sekä dynaaminen ja kannustava työilmapiiri. Tarjoamme myös hyvät henkilöstöedut sekä mukavat työkaverit ja rennon huumorintajuisen työyhteisön.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalissa Sanja Hovilainen, puh. 040 754 8107. Hae tehtävää lähettämällä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 30.9. osoitteessa www.mercuriurval.fi viitenumerolla FI-13061.