(Poistunut julkaisusta)

Rakennuttajapäällikkö
Jyväskylän Energia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.8.2018

Rakennuttamistiimi kuuluu osaksi uutta Strateginen omaisuudenhallinta ja kumppanuudet tiimiä. Tiimi on tässä muodossaan uusi, joten pääset vaikuttamaan sen organisoitumiseen omalla näkemykselläsi.

Keskeisiin tehtäviisi kuuluvat esimiehenä toimimisen lisäksi vuosittaisen investointiohjelman kustannustehokkaan ja laadukkaan läpimenon varmistaminen sekä toiminnan riskienhallinta. Hallitset myös raportoinnin ja sen kehittämisen. Rakennuttajapäällikkö vastaa oman tiiminsä/tiimiensä kustannustehokkaasta ja laadukkaasta toiminnasta.

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä tietoteknisiä valmiuksia ja vuorovaikutustaitoja. Tulet toimeen järjestelmien kanssa ja sinulla on kokemusta niiden kehittämisestä. Sinulla tulee olla myös tahto uudistaa toimintatapoja ja tuoda uusia ajatuksia tekemiseen.

Edellytämme vähintään insinööritasoista koulutusta soveltuvalta koulutusalalta, kuten esimerkiksi rakennustekniikka tai tuotantotalous. RAP/RAPS- pätevyyden luemme eduksesi. Sinulla on vahvaa osaamista sopimusjuridiikasta ja neuvotteluista. Tehtävässäsi raportoit verkkojen kehittämispäällikölle.

Työ alkaa sopimuksen mukaan ja tehtävä on vakituinen. Toimipisteesi sijaitsee Jyväskylässä.

Lisätietoja: Kehittämispäällikkö Kimmo Järvinen, p. 040 653 2073 kimmo.jarvinen[at]jenergia.fi

 

Täytä rekrytointihakemus palkkatoivomuksineen 14.10.2018 mennessä osoitteessa www.jyvaskylanenergia.fi etusivun linkistä ”Tule töihin”.  Huomioithan että voimme edetä rekrytoinnissa jo tätä aiemmin. Tehtävään valitulta edellytetään hyväksytty terveystarkastus, joka sisältää huumetestauksen