(Poistunut julkaisusta)

Rakennuttajapäällikkö
Taaleri Pääomarahastot Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.8.2018

Haemme nyt Taaleri Pääomarahastoihin rakennuttajapäälliköitä kiinteistökehitys- ja rakennuttamishankkeisiin liittyviin projektinjohto- ja hankekehitystehtäviin. Työnkuvasi muodostuu rakennuttamiseen, projektinjohtoon ja hankekehitykseen liittyvistä tehtävistä, joihin sisältyy mm. ulkoistuskumppaniverkoston toiminnan johtamista, valvontaa ja tavoitteiden asettamista sekä toiminnan kehittämistä. Osallistut projektien arviointiin ja kehittämiseen alusta alkaen sekä johdat nimettyjä projektejasi kokonaisvaltaisesti ja määrätietoisesti asetettujen tavoitteiden mukaisesti. Kuulut ammattitaitoiseen kiinteistötiimiimme ja toimit tiiviissä yhteistyössä kumppaneidemme kanssa.

Sinulla on erinomainen rakentamis-/kiinteistöliiketoiminnan tuntemus ja vankka työkokemus vastaavista tehtävistä, mieluiten sekä rakentajan että rakennuttajan palveluksessa. Olet suorittanut joko ylemmän teknisen alan korkeakoulu- tai AMK-tutkinnon. Rakennuttajapätevyydet RAP ja RAPS ovat eduksi. Neuvottelu- ja vuorovaikutustaitosi ovat hyvät ja luonteeltasi olet tiimipelaaja. Aiemmat referenssisi onnistuneista projektinjohto- ja/tai kiinteistökehityshankkeistasi ovat vakuuttavia. Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta yrittäjyyttä ja omatoimisuutta, kokonaisuuksien hallintaa sekä paineensietokykyä. Työssäsi olet numerotarkka, järjestelmällinen ja pidät haasteista. Englanninkielen taitosi on vähintään hyvä.

Tarjoamme kasvuyrityksen yrityskulttuurin ja paikan innovatiivisessa kiinteistötiimissämme. Pääset toteuttamaan erilaisia projektinjohto- ja/tai kiinteistökehitystehtäviä kasvavan liiketoiminnan tarpeisiin ja tekemisen myötä uutta oppien varmistat itsellesi laaja-alaisen osaamisen. Toimipaikkasi on joko Helsingin ydinkeskustassa tai jossain muussa toimipisteessämme. Tehtäväsi on näköalapaikka kiinteistörahastotoimintaan niin Suomessa kuin kansainvälisestikin. Taaleri Pääomarahastot hallinnoi tällä hetkellä paria kymmentä aktiivista pääomasijoitusrahastoa. Näistä kiinteistösegmentin rahastoja on kymmenen, joiden sijoituskohteisiin sisältyy mm. tontteja, asuin- ja toimitilakiinteistöjä. Hallinnoimamme varat ovat noin miljardi euroa.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antavat Taaleri Pääomarahastot Oy:n toimitusjohtaja Ari Metso, ari.metso@taaleri.com (tai 045 123 6890) ja kiinteistörahastoista vastaava johtaja Jouni Alho, jouni.alho@taaleri.com (tai 050 305 4104). Jätäthän hakemuksesi CV:n ja palkkatoivomuksen kera alla olevan linkin kautta tai sähköpostitse mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään pe 31.8.2018.