(Poistunut julkaisusta)

Rakennuttajapäällikkö
Oulun kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.8.2018

Oulun kaupungilla on nyt auki kaksi erittäin vetovoimaista tehtävää – tutustu ja tartu uusiin haasteisiin!

Liikelaitos Oulun Tilakeskus on Oulun kaupungin tilojen käyttäjien luotettava kumppani ja rakennusten asiantunteva omistaja. Liikelaitos Oulun Tilakeskus hallinnoi ja järjestää ylläpitotoiminnan Oulun kaupungin julkisissa rakennuksissa, vuokraa hallintokuntien tarvitsemat toimitilat sekä rakennuttaa peruskorjaus- ja uudisrakennuskohteet.

Liikelaitos Oulun Tilakeskuksessa avoinna olevat tehtävät tarjoavat erinomaisen mahdollisuuden päästä Oulun kaupungissa keskeiselle näköalapaikalle työympäristössä, jossa on tutkitusti erinomainen ja kannustava työilmapiiri.

Haemme vuoden viransijaisuuteen

RAKENNUTTAJAPÄÄLLIKKÖÄ

johtamaan hankekehitys- ja rakennuttaminen tiimiämme. Tehtävässä johdat ja kehität erillisinvestointi- ja perusparannushankkeiden hankevalmistelua sekä vastaat maankäyttö- ja rakennuslain tarkoittamassa laajuudessa rakennushankkeeseen ryhtyvän velvollisuuksista. Huolehdit esimiesroolissa henkilöstöstäsi ja kannat taloudellisen vastuun. Rakennuttajapäällikkönä olet tärkeä osa johtoryhmäämme ja annat vahvan panoksesi mm. koko organisaatiomme talousarvionkäsittelyyn. Tehtävässä teet tiiviisti yhteistyötä Oulun kaupungin eri hallintokuntien kanssa ja toimit tärkeänä lenkkinä myös ulkoisiin sidosryhmiimme.

Odotamme sinulta:

  • aikaisempaa kokemusta talonrakennushankkeiden projektinjohtotehtävistä
  • vähintään ylempää korkeakoulututkintoa
  • johtamis- ja esimiesosaamista
  • sujuvaa päätöksentekokykyä
  • monipuolisia neuvottelutaitoja sekä
  • viestintävalmiuksia suomen kielellä.

Lisäksi arvostamme aikaisempaa kokemustasi korjausrakennushankkeiden johtamisesta sekä tarveselvitys- ja hankesuunnittelutehtävistä. Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa rakennuttajapäällikkö Mika Huhtala, p. 050 374 7629.

Pyydämme toimittamaan hakemukset 5.9.2018 klo 16.00 mennessä sähköisesti www.ouka.fi/tyopaikat tai kirjallisesti osoitteella Oulun kaupungin kirjaamo, PL 27, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Torikatu 10 A. Kuoreen merkintä ”Rakennuttajapäällikkö”.