(Poistunut julkaisusta)

Rakennuttajapäällikkö
Keva

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2018

Haemme sijoitustoiminnon kiinteistöyksikköön rakennuttajapäällikköä.

Kevan suorat kiinteistösijoitukset muodostuvat 130 kohteesta, joiden kokonaisarvo on yhteensä 2,4 miljardia euroa. Tavoitteenamme on edelleen investoida kiinteistöihin pitkäjänteisesti niin Suomessa kuin muissakin Pohjoismaissa. Vuonna 2017 tehtiin uusia suoria kiinteistösijoituspäätöksiä n. 142 miljoonalla eurolla.

Rakennuttajapäällikkönä vastaat uusien kiinteistösijoituskohteiden hankintaan liittyvistä rakennuttamistehtävistä ja olemassa olevien kohteidemme merkittävimmistä kehitysprojekteista. Toimit tilaajan edustajana nimetyissä projekteissa ja johdat hankekohtaisesti valittuja konsultteja.

Rakennuttamistehtävien ohella haet markkinasta aktiivisesti uusia kiinteistö- ja projektikehityshankkeita mahdollisiksi uusiksi sijoituskohteiksemme. Vastaat salkkutasolla energia- ja ympäristöasioiden kehittämisestä vuonna 2016 laaditun ympäristöstrategiamme mukaisesti.

Olet yhteistyökykyinen ja hyvä neuvottelija. Pyrit oma-aloitteisesti tunnistamaan hankkeiden potentiaaliset ongelmat ja ryhdyt tarvittaessa korjaaviin toimiin ajoissa. Tulet työskentelemään 25 mukavan kollegan kiinteistöyksikössämme. Hyvät työsuhde-edut ja kilpailukykyinen palkka sekä työntekijöidemme hyvinvoinnista huolehtiminen on meille tärkeää.

Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto. Kokemus rakennushankkeista vastuullisessa asemassa on eduksi tehtävän menestyksellisessä hoitamisessa.

Tehtävä on vakituinen ja se alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja antaa 22.5. klo 13.00 – 17.00 kiinteistöjohtaja Petri Suutarinen,
puh. 020 614 2493.

Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen ja CV ilman todistusjäljennöksiä perjantaihin 1.6.2018 klo 17.00 mennessä. Hyväksymme vain rekrytointijärjestelmämme kautta määräaikaan mennessä saapuneet hakemukset.