(Poistunut julkaisusta)

Rakennuttajapäällikkö, Suomen Yliopistokiinteistöt Oy, Tampere
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2019
Haemme Rakennuttajapäällikköä Suomen Yliopistokiinteistöt Oy:lle vaativiin investointihankkeisiin.

Yrityksen johto, rakennuttamisyksikkö sekä yhteiset toiminnot on keskitetty Tampereelle, toimintaa yrityksellä on kaikissa yliopistokaupungeissa pääkaupunkiseudun ulkopuolella. Työpaikkasi on ensisijaisesti Tampereella ja tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta.
Työssä vastaat investointihankkeiden valmistelu-, suunnittelu- ja rakennusvaiheista. Teet läheistä yhteistyötä rakennuttajakonsulttien, oman organisaation asiantuntijoiden ja asiakkaiden kanssa. Neuvottelet, kilpailutat ja teet sopimuksia konsulttipalveluiden hankkimisesta sekä ohjaat ja valvot omistajan näkökulmasta investointihankkeiden taloudellista ja tehokasta toteutusta. Osallistut myös kiinteistökehitykseen sekä yhtiön kehitystoimintaan muiden avainhenkilöiden kanssa.


Edellytämme sinulta

Odotamme Sinulta kokemusta investointiprojektien johtamisesta ja konsulttipalveluiden ostamisesta. Sinulla on vahva omistajan tai kiinteistösijoittajan näkökulma, mutta ymmärrät laajasti myös rakentamisen eri vaiheet. Tehtävään soveltuva koulutus esim. DI, insinööri, arkkitehti sekä hyvät sosiaaliset taidot ja matkustusvalmius antavat Sinulle menestymisen edellytykset tässä tehtävässä.


Tarjoamme sinulle

Ainutlaatuisen mahdollisuuden olla mukana vastuullisen kiinteistönomistajan toiminnassa näköalapaikalla, sekä ammattitaitoisen ja dynaamisen tiimin tuen.


Arvostamme

vahvaa ammattitaitoa


Kiinnostuitko?

Hakuohjeet ja lisätiedot:
Kun tunnistat itsesi ilmoituksesta, niin jätäthän hakemuksen osoitteessa www.staffpoint.fi ja liität mukaan myös CV:si ja palkkatoiveesi 28.2.2019 mennessä. Valitettavasti emme voi vastaanottaa hakemuksia sähköpostitse.


Lisätietoja

Annika Antonen
Rekrytointikonsultti Toimisto, ICT, Call Center
StaffPoint Oy || Satamakatu 22 || 20100 TURKU
045 7881 6679 || vaihde 030 047 2000
annika.antonen@staffpoint.fi || www.staffpoint.fi