Rakennuttajakonsultti
Granlund Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2019

Granlund tarjoaa korjausrakennushankkeisiin kattavan valikoiman suunnittelun, rakennuttamisen ja valvonnan palveluja. Projektinjohtokokemukseemme luotetaan suurissa ja pienissä hankkeissa. Kasvamme vauhdilla ja tarvitsemme riveihimme jatkuvasti uusia osaajia.

Haemme rakennuttajakonsulttia korjausrakentamisen rakennuttamistehtäviin Helsinkiin, Vaasaan ja Rovaniemelle.

Tehtävässäsi vastaat kiinteistöjen perusparannus- ja kunnossapitohankkeiden rakennuttamistehtävistä sekä raportoinnista kiinteistön omistajalle. Toimit myös asiantuntijana korjaustarveselvityksissä ja uudistamisvaihtoehtojen tarkasteluissa.

Apunasi on asiantunteva suunnittelijoiden, valvojien ja energia-asiantuntijoiden joukko. Luomme asiakkaidemme kanssa koko kiinteistön elinkaaren kestäviä kumppanuuksia. Muotoilemme tehtävänkuvan osaamisesi mukaan. Lue lisää korjausrakentamisesta Granlundilla.

Katso korjausrakentamisesta kertova video

Mitä tarjoamme sinulle?

Työntekijämme arvostavat Granlundia vakaana, hyvämaineisena ja henkilöstöään tasapuolisesti kohtelevana työnantajana. Henkilöstö arvostaa erityisesti Granlundin kehitysmyönteisyyttä ja innovatiivisuutta. Meillä on hyvä henkilöstötyytyväisyys ja erittäin kilpailukykyiset edut. Meiltä saat tehokkaat työkalut, hyvät kehittymismahdollisuudet sekä tukea sisäisestä koulutuksesta. Lue lisää urasta Granlundilla.

Mitä toivomme sinulta?

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa rakennusalan DI- tai insinöörikoulutusta sekä vähintään viiden vuoden kokemusta rakennuttamis- ja/tai työmaavalvontatehtävistä. Sinulla on korjausrakentamisen ja hankkeiden eri toteutusmuotojen osaamista ja kokemusta korjaus- ja/tai linjasaneeraushankkeiden rakennuttamistehtävistä. Olet asiakassuuntautunut, avoin ja työskentelet mielelläsi ryhmässä.

Kiinnostuitko?

Hyvä! Lähetä vapaamuotoinen CV:si ja hakemuksesi osoitteessa www.sympahr.net/public/pq.aspx?9b37a6a8 maanantaihin 3.6.2019 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antavat:

Tutustu Granlundiin, uratarinoihin ja muihin avoimiin työpaikkoihin osoitteessa www.granlund.fi/rekry
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1269471
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki, Rovaniemi, Vaasa