(Poistunut julkaisusta)

Rakennuttajakonsultti
Granlund Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.11.2018

Haemme Helsingin toimipisteeseemme rakennuttajakonsulttia toimimaan projektipäällikkönä tai projektinjohtajana rakennuttamistehtävissä sekä vastaamaan jatkuvasti laajentuvan asiakaskuntamme tarpeisiin.

Tehtävissäsi vastaat kiinteistöjen perusparannus- ja kunnossapitohankkeiden rakennuttamistehtävistä sekä raportoinnista kiinteistön omistajalle. Toimit myös asiantuntijana korjaustarveselvityksissä, hankesuunnittelussa ja uudistamisvaihtoehtojen tarkasteluissa. Apunasi on asiantunteva suunnittelijoiden, valvojien ja energia-asiantuntijoiden joukko.

Tarjoamme sinulle innostavan työympäristön, tehokkaat työkalut, mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen, laajan asiantuntijajoukkomme tuen ja kilpailukykyiset edut. Työntekijöidemme hyvinvointi ja osaaminen on meille erityisen tärkeää. Henkilöstömme tyytyväisyys on 4,3/5 ja 98 % työntekijöistä suosittelisi työpaikkaa eteenpäin.

Mitä odotamme sinulta?

  • Tehtävään soveltuvaa DI- tai insinöörikoulutusta
  • Vähintään viiden vuoden kokemusta korjausrakennus- tai linjasaneeraushankkeiden projektinjohto-, rakennuttamis- ja/tai työmaavalvontatehtävistä
  • RAP- tai RAPS-pätevyyksiä ja osaamista projektinjohto- sekä allianssihankkeista
  • Asiakassuuntautuneisuutta, avoimuutta ja ryhmätyöskentelytaitoja

Kiinnostuitko?

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV hakulomakkeellamme osoitteessa www.granlund.fi/rekry keskiviikkoon 9.1.2019 mennessä, niin katsotaan yhdessä, löytyisikö meiltä sinulle kykyjäsi ja kiinnostustasi vastaava työpaikka. Jos sinulla on portfolio, niin liitäthän sen mukaan hakemukseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Korjausrakentamisen osastonjohtaja Tapani Muttonen p. 050 574 7117 tai etunimi.sukunimi@granlund.fi.

Granlund on talotekniikkasuunnittelun, kiinteistö-, energia- ja ympäristöasioiden konsultoinnin sekä ohjelmistojen asiantuntijakonserni. Granlund on Suomessa talotekniikan johtava toimija, joka panostaa voimakkaasti innovaatio- ja kehitystoimintaan. Toiminnan keskiössä on hyvinvoinnin edistäminen rakennetussa ympäristössä. Granlundilla työskentelee yli 900 asiantuntijaa 20 kotimaan toimipisteessä. Ulkomaan toimipisteet löytyvät Shanghaista, Dubaista, Malmösta ja Sheffieldista. Lue lisää: www.granlund.fi