(Poistunut julkaisusta)

Rakennuttajakonsultti
Granlund Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.3.2018

Haemme Helsingin toimipisteeseemme rakennuttajakonsulttia toimimaan projektipäällikkönä tai projektinjohtajana rakennuttamistehtävissä sekä vastaamaan jatkuvasti laajentuvan asiakaskuntamme tarpeisiin.

Tehtävissäsi vastaat kiinteistöjen perusparannus- ja kunnossapitohankkeiden rakennuttamistehtävistä sekä raportoinnista kiinteistön omistajalle. Toimit myös asiantuntijana korjaustarveselvityksissä ja uudistamisvaihtoehtojen tarkasteluissa. Apunasi on asiantunteva suunnittelijoiden, valvojien ja energia-asiantuntijoiden joukko.

Odotamme sinulta

  • tehtävään soveltuvaa DI- tai insinöörikoulutusta
  • vähintään viiden vuoden kokemusta rakennuttamis- ja/tai työmaavalvontatehtävistä

Sinulla on lisäksi korjausrakentamisen ja hankkeiden eri toteutusmuotojen osaamista ja omaat kokemusta korjausrakennus- tai linjasaneeraushankkeiden rakennuttamistehtävistä. Olet asiakassuuntautunut, avoin ja työskentelet mielelläsi ryhmässä.

Mitä tarjoamme sinulle?

Granlundin korjausrakentamisosaston tavoitteena on vastata kasvavaan markkinaan, ja asiakkaiden kanssa pyritään luomaan koko kiinteistön elinkaaren kestäviä kumppanuuksia.

Tarjoamme sinulle innostavan työympäristön, tehokkaat työkalut, mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen, laajan asiantuntijajoukkomme tuen ja kilpailukykyiset edut.

Kiinnostuitko?

Kerro itsestäsi lisää ja lähetä vapaamuotoinen CV:si ja hakemuksesi nettisivuillamme www.granlund.fi/ura  sunnuntaihin 22.4.2018 mennessä.

Haluatko kuulla lisää?

Lisätietoja antaa korjausrakentamisen osastonjohtaja Tapani Muttonen, etunimi.sukunimi@granlund.fi tai p. 050 574 7117.