Rakennuttajainsinööri
Hämeenlinnan kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2021

Tule osaksi kannustavaa työyhteisöä, joka on rakentamassa parempaa Hämeenlinnaa! Haemme nyt ammattitaitoisen talonrakennuttamisyksikköömme rakennuttajainsinööriä. 

Tilapalvelut vastaa Hämeenlinnan kaupungin talorakennusinvestointien suunnittelusta ja toteutuksesta, joiden vuosittainen arvo on n. 15-20 milj. euroa. Investoinnit koostuvat kaupungin hallinto- ja palveluyksiköille toteutettavista uudisrakennus- ja peruskorjaushankkeista. Tehtävässä vastaat nimettyjen talonrakennusinvestointihankkeiden läpiviennistä hankesuunnitteluvaiheesta takuuajan loppuun asti. Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta kokemusta ja osaamista rakennushankkeiden suunnittelusta, kilpailuttamisesta ja projektijohtamisesta. Tehtävässä menestyt, jos sinulla on  innostusta rakennuttamista kohtaan, projektimainen työskentelytapa sekä hyvät yhteystyötaidot. Odotamme sinulta kokemusta rakennuttamishankkeista, nykyaikaisien urakkamuotojen ja julkisten hankintamuotojen tuntemusta sekä nykyaikaisia IT-taitoja. 

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkentän, jossa tekemälläsi työllä on merkitystä ja saavutuksistasi on hyötyä koko kaupungille. Toimimme kiinteistöjen käyttäjäomistajana ja rakennustemme elinkaaritehokkuudella sekä ympäristöystävällisyydellä on meille suuri merkitys. Tule osaksi ammattitaitoista Tilapalveluiden tiimiä! Liitä sähköisen hakemuksen liitteiksi vapaamuotoinen työhakemus palkkatoiveineen sekä CV.       

Kelpoisuusvaatimukset    

Rakennusinsinööri AMK tai sitä edeltävä opistoasteen tutkinto.       

Ilmoituksen luonne

Rekrytoimeksianto       

Palkkaus

TS tekniset       

Koeaika (kuukautta)

6       

Lisätietoja

Kiinteistöjohtaja Pasi Korte, puh. 03 621 2655, pasi.korte@hameenlinna.fi
vs. Talonrakennuttamispäällikkö Jukka Heikinmäki, puh. 03 621 5335, jukka.heikinmaki@hameenlinna.fi       

Haku päättyy

29.1.2021, klo 15:00     

Hakemukset sähköiseen rekrytointijärjestelmään www.seuturekry.fi. Tallenna järjestelmään myös opinto- ja työkokemustietosi.

Hakujärjestelmän käyttöön liitt. kysymykset 03 621 3915, asiakaspalvelu@seuturekry.fi  Vaihtoehtoisesti hakemuksen voi toimittaa: Seuturekry Oy, Sibeliuksenkatu 1 A 8, 13100 Hml. Tällöin hakemuksen tiedot talletetaan rekrytointijärjestelmään Seuturekryn toimesta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1414123
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Hämeenlinna