Rakennuttajainsinööri
Helsingin yliopiston kiinteistöpalvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 18.11.2020

Maailmanluokan yliopisto vaatii maailmanluokan ylläpitoa. Tilat, jotka pursuavat tiedettä ja teknologiaa, tarvitsevat toimiakseen myös aimo annoksen käytännön osaamista, perinteisiä kädentaitoja, ammattitaitoisia palveluja ja älykästä huolenpitoa. 24/7/365

Helsingin yliopiston kiinteistöpalvelut Oy on Helsingin yliopiston omistama in house –yhtiö. Yhtiömme tarjoaa parasta kiinteistöpalvelua yliopistolaisille, opiskelijoista työntekijöihin. Olemme reippaan 300 työntekijän palveluorientoitunut työyhteisö ja teemme työtä onnistuneen opiskelun ja työskentelyn mahdollistamiseksi suurella sydämellä.

Etsimme joukkoomme korjausrakentamisesta kiinnostunutta

RAKENNUTTAJAINSINÖÖRIÄ

hoitamaan Helsingin yliopiston rakennusprojekteja. 

Arjen työsi on arvioida kiinteistöissä esiintyviä korjaustarpeita, päivittää PTS:ää, vastata vastuuprojektien suunnitteluttamisesta ja ohjauksesta sekä rakennuttaa kiinteistössä tehtäviä korjaus- ja kunnossapitotöitä. Rakennuttamisen toimintakäytänteiden tavoitteellinen kehittäminen on osa päivittäistyötäsi.

Työssäsi pääset kehittämään osaamistasi yliopiston kiinteistöissä korjaus- ja rakennuskohteiden parissa. Työ sopii erinomaisesti kehittymismahdollisuuksia etsivälle rakennuttamisen ammattilaiselle.

Työkulttuuriimme kuuluu valmentava esimiestyö, etätyömahdollisuudet sekä työhyvinvoinnin tukeminen. Työtiimissäsi on vahva tekemisen ja tukemisen meininki. Työpisteesi sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa tai muussa kampustoimistossa.

Edellytämme, että sinulla on tehtävään soveltuva rakennusalan tutkinto sekä aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä sekä PTS:n vaatimien töiden toteuttamisesta. Työotteesi on tavoitteellinen, vastuullinen ja kehittämisorientoitunut. Pärjäät yhteistyötilanteissa hyvien vuorovaikutustaitojesi avulla. Työssäsi tarvitset hyvää kirjallista ja suullista suomen kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja mielenkiintoisen tehtäväkentän yliopiston rakennuskannan ja rakennuttamisen kehittämisen ytimessä. Työskentely historiallisten arvorakennusten ja erityiskiinteistöjen parissa tarjoavat sinulle ainutlaatuisen jatkuvan oppimisen mahdollisuuden. 

Kiinnostuitko?

Jätä meille yhteystietosi, palkkatoiveesi ja liitä mukaan ansioluettelosi 30.11. mennessä! Työt voit aloittaa sopimuksen mukaan.

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan yhteydessä hankepäällikkö Kari Vornaseen kari.vornanen@helsinki.fi, p. 050  434 1757  tai rakennuttamispalvelujohtajaan Henri Jyrkkärantaan, henri.jyrkkaranta@helsinki.fi, p. 045 127 4523.


 050  434 175

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1401049
  • Tehtäväalue: Kiinteistöala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 6.12.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Kari Vornanen (kari.vornanen (a) helsinki.fi)
  • Puhelin: 050 434 1757
  • Sijainti: Helsingin Yliopisto