(Poistunut julkaisusta)

Rakennuttajainsinööri
HTJ

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2019

Toimintamme ollessa hyvässä kasvussa haemme

RAKENNUTTAJAINSINÖÖRIÄ

vahvistamaan Talonrakennuspalveluitamme Turun alueella.

Vastaat osaltasi asiakastoimeksiantojemme laadukkaasta toteutuksesta yhdessä muun projektiryhmämme kanssa. Tehtäviisi sisältyy erilaisia projektinjohtoa tukevia rakennuttamistehtäviä tai rakentamisvaiheessa olevan kohteen teknistä valvontaa hankkeen luonteesta ja omista kyvyistäsi riippuen.

Odotamme sinulta soveltuvaa rakennusalan koulutustaustaa, talonrakennusalan osaamista ja kiinnostusta asiantuntijatehtävissä toimimiseen. Yhteistyötaitosi ovat hyvät toimiessasi hankkeessa eri osapuolten kanssa. Arvostamaamme kokemusta hankeohjauksessa on voinut kertyä sinulle rakennuttamis- tai valvontatehtävissä tai rakennusliikkeessä tehdyissä hankinta-, laskenta-, työnjohto- tai työmaainsinööritehtävissä. Tarjoamme sinulle osaamisesi mukaisia haasteita ja mahdollisuutta olla vaikuttamassa tapaamme työskennellä.

Tule osaksi mutkatonta työyhteisöämme monipuolisten tehtävien pariin. Meillä on hyvä hyrinä, osaavat ja auttavat työkaverit ympärillä sekä työskentelykulttuuri, jossa uskomme sinunkin viihtyvän.

Tutustu meihin ja lähetä hakemuksesi vaikka heti! Lisätietoja meistä ja tehtävästä antaa aluejohtaja Marjo Jaakkola, puh. 050 302 2480. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 13.10.2019 mennessä osoitteeseen hakemukset@htj.fi. Merkitse viestikenttään ”Rakennuttajainsinööri, Turku”.