(Poistunut julkaisusta)

Rakennuttajainsinööri
Helsingin kaupungin liikennelaitos -liikelaitos

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.8.2019

HKL hakee kahta rakennuttajainsinööriä Raide-Jokeri -projektiin. Raide-Jokeri on Helsingin Itäkeskuksen ja Espoon Keilaniemen välille suunniteltu pikaraitiolinja, joka toteutetaan allianssihankkeena yhteistyössä Espoon kaupungin ja valittujen palveluntuottajien kanssa. Raide-Jokeri on lähivuosien merkittävimpiä joukkoliikenteen rakennushankkeita pääkaupunkiseudulla.

Rakennuttajainsinöörit työskentelevät valvojina HKL:n Raide-Jokeri -organisaatiossa. Rakennuttajainsinöörien pääasiallisena tehtävänä on Raide-Jokerin rakennuttamiseen/rakentamiseen liittyvät valvontatehtävät, kuten työmaan laadun- ja tiedonhallinta sekä yhteistyö asukkaiden ja kolmansien osapuolten kanssa. Allianssin Big Room sijaitsee Pitäjänmäessä, mutta työtehtävät sijoittuvat koko Raide-Jokerin linjalle.

Palkattavista rakennuttajainsinööreistä toinen keskittyy erityisesti Helsingin osuuden kadun ja katurakenteiden valvontaan, toiselta odotetaan myös koko projektin raitiotierakenteen sekä sähköistysrakenteiden valvontaa. Rakennuttajainsinöörit toimivat Raide-Jokerin omistajaohjaus-tiimin ohjauksessa sekä tiiviissä yhteistyössä kohteiden suunnittelijoiden, toteuttajien sekä muun Raide-Jokerin henkilöstön kanssa. Tehtävä antaa hyvän näköalapaikan alaan ja sen toimijoihin.

Hae tehtävää 19.8.2019 klo 16.00 mennessä Helsingin kaupungin sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta osoitteessa www.helsinkirekry.fi. Työavain 21-60-19 ohjaa suoraan ilmoitukseen. Tehtävät alkavat mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa projektipäällikkö Lotta Koski-Lammi, p. 050 412 3312, lotta.koski-lammi@hel.fi.

HKL - Kaupungin paras liike

Kun matkustat metrolla, raitiovaunulla tai Suomenlinnan lautalla, käytät joukkoliikennevälinettä, jonka liikennöinnistä vastaa Helsingin kaupungin liikennelaitos eli HKL. Palveluksessamme työskentelee yli 1000 eri alojen ammattilaista. He ajavat raitiovaunuja ja metrojunia, ohjaavat liikennettä valvomoissa, huoltavat kalustoa, ratoja ja kiinteistöjä, suunnittelevat ja toteuttavat uusia hankkeita sekä työskentelevät erilaisissa esimies- ja toimistotehtävissä.