(Poistunut julkaisusta)

Rakennuttajainsinööri
Helsingin yliopiston kiinteistöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.6.2019

Helsingin yliopiston kiinteistöpalvelut Oy on Helsingin yliopiston omistama vuoden 2018 alussa toimintansa aloittanut inhouse –yhtiö. Yhtiömme tarjoaa parasta kiinteistöpalvelua yliopistolaisille, opiskelijoista työntekijöihin. Olemme reippaan 300 työntekijän palveluorientoitunut työyhteisö ja teemme työtä onnistuneen opiskelun ja työskentelyn mahdollistamiseksi suurella sydämellä.

Asiantuntijapalvelujen palvelualueemme vastaa teknisten asiantuntijapalveluiden tuottamisesta Helsingin yliopistolle. Tiimimme asiantuntijat työskentelevät Helsingin ydinkeskustassa.

Haemme

RAKENNUTTAJAINSINÖÖRIÄ

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Rakennuttajainsinöörin päätehtävänä on rakennushankkeiden suunnittelun ohjaus sekä vastuullisiin uudis- ja korjausrakentamisen hankkeisiin osallistuminen tilaajan edustajana.

Rakennuttajainsinöörin vastuualueelle kuuluu arvioida kiinteistöissä esiintyviä korjaustarpeita, sekä ohjelmoida ja rakennuttaa kiinteistössä tehtäviä korjaus- ja kunnossapitotöitä. Rakennuttajainsinöörin luotsaamien kunnossapitotoimien tavoitteena on rakennusosia uusimalla ja korjaamalla ylläpitää kiinteistöjen alkuperäinen laatutaso sekä pitää tilat terveellisinä ja turvallisina ja näin osallistua pitkäjänteiseen kiinteistöjen kehittämiseen ja modernisointiin. Työtehtävät käsittävät myös ennakoimattomien vahinkokorjausten ohjaamisen.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää kokemusta ja näyttöä vastaavista tehtävistä sekä soveltuvaa ammattikorkeakoulututkintoa tai aikaisempaa opistotasoista tutkintoa. Eduksi katsomme perehtyneisyyden rakennuttamistehtäviin.

Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä vastuullista ja kehittämisorientoitunutta työasennetta. Tehtävässä tarvitaan hyvää kirjallista ja suullista suomen kielen taitoa, ruotsin ja englanninkielen taito katsotaan eduksi. Odotamme, että omaat hyvät perustaidot tietotekniikasta.

Tehtävän palkkaus perustuu Helsingin yliopiston kiinteistöpalvelut Oy:n yrityskohtaiseen työehtosopimukseen.

Kiinnostuitko? Haethan tehtävää ke 31.7. 2019 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelujohtaja Mikko Simpanen, p. 050 315 2511, mikko.simpanen(at)helsinki.fi.