(Poistunut julkaisusta)

RAKENNUTTAJAINSINÖÖRI
HTJ

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.5.2019

Toimintamme ollessa hyvässä kasvussa haemme

RAKENNUTTAJAINSINÖÖRIÄ

vahvistamaan Talonrakennuspalveluitamme Turun alueella.

Vastaat osaltasi asiakastoimeksiantojemme laadukkaasta toteutuksesta yhdessä muun projektiryhmämme kanssa. Tehtäviisi sisältyy erilaisia projektinjohtoa tukevia rakennuttamistehtäviä tai rakentamisvaiheessa olevan kohteen teknistä valvontaa hankkeen luonteesta ja omista kyvyistäsi riippuen.

Odotamme sinulta soveltuvaa rakennusalan koulutustaustaa, talonrakennusalan osaamista ja kiinnostusta asiantuntijatehtävissä toimimiseen. Yhteistyötaitosi ovat hyvät toimiessasi hankkeessa eri osapuolten kanssa. Arvostamme kokemusta rakennuttamis-, suunnittelu-, työmaavalvonta- tai työmaamestarin tehtävistä. Eduksesi katsotaan rakennustyön valvojan tai rakennuttajan (RAP) pätevyys. Tarjoamme sinulle osaamisesi mukaisia haasteita ja mahdollisuutta olla vaikuttamassa tapaamme työskennellä.

Toivottavasti kiinnostuksesi heräsi! Tule osaksi rentoa ja mutkatonta työyhteisöämme monipuolisten tehtävien pariin. Meillä on hyvä hyrinä, osaavat työkaverit ympärillä ja panostamme henkilöstön hyvinvointiin ja henkilökohtaisen kehittymisen mahdollisuuksiin.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Marjo Jaakkola, puh. 050 302 2480. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 19.5.2019 mennessä osoitteeseen hakemukset@htj.fi. Merkitse viestikenttään ”Rakennuttajainsinööri, Turku”.