(Poistunut julkaisusta)

RAKENNUTTAJAINSINÖÖRI
HTJ

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.5.2019

Toimintamme kasvaessa haemme

RAKENNUTTAJAINSINÖÖRIÄ

vahvistamaan Talonrakennuspalveluitamme pääkaupunkiseudulla.

Toimit hankkeessa kokemuksesi mukaan osana tiimiä tai itsenäisesti. Olet mukana rakennuttamistehtävissä hankkeen alusta takuuajan loppuun asti. Tehtäväsi voi sisältää suunnittelun ja ohjausta, urakoiden kilpailuttamista ja rakentamisen ohjaamista hankkeen loppuun saakka joko hankkeen projektipäällikön alaisuudessa tai itsenäisesti, jolloin tehtävä voi sisältää myös valvontatyötä sekä muuta tilaajan edunvalvontaa monipuolisesti.

Odotamme sinulta soveltuvaa rakennusalan koulutustaustaa (DI/insinööri) sekä osaamista ja kiinnostusta rakennuttamistehtävissä toimimiseen. Voit olla joko kokeneempi rakennuttamisen, suunnittelun tai urakoinnin asiantuntija tai vielä urasi alkuvaiheessa oleva tuleva alan ammattilainen. Projektisi tulevat olemaan pääosin pääkaupunkiseudulla.

Jos olet asiakaspalveluhenkinen tiimipelaaja, innostunut oppimaan uutta ja tartut mielelläsi uusiin haasteisiin, saatat olla etsimämme ammattilainen. Tule osaksi rentoa ja mutkatonta työyhteisöämme monipuolisten tehtävien pariin. Meillä on hyvä hyrinä, osaavat työkaverit ympärillä ja panostamme henkilöstön hyvinvointiin ja henkilökohtaisen kehittymisen mahdollisuuksiin. Toimipisteemme sijaitsee Vantaalla Aviapoliksen kehittyvällä yritysalueella erinomaisten liikenneyhteyksien varrella.

Lisätietoja tehtävästä antaa pääkaupunkiseudun talonrakennuspalveluiden johtaja Vesa Ekokoski, puh. 050 371 3461. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään 19.5.2019 osoitteeseen hakemukset@htj.fi. Merkitse viestikenttään ”Rakennuttajainsinööri, PKS”.