(Poistunut julkaisusta)

Rakennuttajainsinööri
Premico Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.11.2018

Rakennuttamisen tiimimme kasvaa vahvasti ja etsimme joukkoomme nyt hyvän oppivan asenteen omaavaa rakennuttajainsinööriä. Roolissasi tuet projektipäälliköitämme uudisasunto- tai korjausrakentamisen rakennuttamisprojekteissa sekä kokemuksesi karttuessa hoidat pienempiä projekteja myös itsenäisesti.   

Tehtävässäsi pääset kokemaan kokonaisvaltaisesti rakennuttamishankkeen kaikki vaiheet - hankekehityksestä ja -suunnittelusta aina toteutusvaiheen rakennuttamiseen ja takuuaikaan saakka. Toimit aktiivisena asiakaspalvelijana tilaajien suuntaan ja huolehdit saumattomasta tiedonkulusta sekä koordinoit yhteistyötä hankkeen eri osapuolien välillä.  Kyseessä on vakituinen työtehtävä, toimipaikkamme sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa ja työmaat pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulla, joten tehtävä edellyttää mahdollisuutta liikkuvaan työhön. 

Toivomme sinulta löytyvän jo jonkin verran kokemusta rakennus- ja/tai kiinteistöalan projektitehtävistä sekä tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta (esim. insinööri tai diplomi-insinööri). Kokemus hankkeiden investointilaskennasta ja -muistioiden tekemisestä katsotaan eduksi. Työssäsi olet systemaattinen ja tarkka sekä käytät tehokkaasti hyödyksesi toimiston nykyaikaisia sähköisiä työvälineitä. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, tuotat selkeälukuisia raportteja, kykenet toimimaan tehokkaasti sekä itsenäisesti että ryhmässä ja kommunikoit sujuvasti myös englanniksi. Pärjäät joukossamme, kun sinulla on hyvä asenne, avoin mieli, et pelkää ottaa tehtäviä hoitaaksesi myös oman toimenkuvasi ulkopuolelta, haluat kehittyä ja omaat kaikkiaan hyvin järkevän työskentelyotteen loistavaa huumorintajua unohtamatta.   

Kiinnostuitko? Täytämme paikan heti oikean henkilön löydyttyä, joten jätä hakemuksesi pikimmiten tai viimeistään 14.12.2018. Toivomme, että täydennät hakemustasi jo hakuvaiheessa vastaamalla videokysymykseen. Lisäkysymyksiin vastaa Henna Kemppainen 040 766 5911.