(Poistunut julkaisusta)

Rakennuttajainsinööri
Lahden kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2018

Työavain: 173554
Hakuaika alkaa: 7.5.2018
Hakuaika päättyy: 28.5.2018 15.00
Palkka: Kunnallisen TS-sopimuksen mukaan
Työn luonne: Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: Vakinainen
Työ alkaa: 1.8.2018

Työn kuvaus

Tule Lahden Tilakeskukseen RAKENNUTTAJAINSINÖÖRIKSI 1.8.2018 alkaen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Lahden Tilakeskus vastaa kaupungin toimitilahallinnosta sekä tilojen rakennuttamisesta ja ylläpidosta 49 ammattilaisen voimin. Tilakeskuksen rakennuttajainsinöörin tehtäviin kuuluu talonrakennushankkeiden kustannusarvioiden laadinta ja jälkilaskenta sekä erikseen sovitut rakennuttamis-/valvontatehtävät.

Tehtävässä tarvitset talonrakennushankkeisiin liittyvää työkokemusta ja kehittämiskykyisyyttä. Kelpoisuusvaatimuksena on vähintään ammattikorkeakoulussa suoritettu tutkinto, jossa merkittävä osuus opinnoista suuntautuu rakentamistalouden opintoihin. Hakijan eduksi luetaan aiempi kokemus kustannuslaskennasta ja kustannuslaskentaohjelmien sekä aikataulutekniikoiden tuntemus.

Tehtävä soveltuu myös valmistumisvaiheessa olevalle henkilölle. Työnantaja on valmis kouluttamaan tehtävään tarvittavilta osin.

Merkitse hakemukseesi kelpoisuutesi ja liitä kopiot kelpoisuuden osoittavista tutkintotodistuksista sekä oleellista työtodistuksista sähköiseen hakemukseen liitteeksi, alkuperäiset todistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa. Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Palkkaus määräytyy Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan ja tehtäväkohtainen palkka on 3.298,97 €/kk ja sen lisäksi maksetaan mahdolliset TS:n mukaiset työkokemuslisät.

Hakemukset Kuntarekry.fi -järjestelmän kautta viimeistään 28.5.2018 klo 15.00.

Yhteystiedot

Leena Pirttilä puh. 050 658 61, leena.pirttila@lahti.fi

http://www.lahti.fi/tietoa-lahdesta/kaupungin-organisaatio/lahden-tilakeskus

http://www.lahti.fi