(Poistunut julkaisusta)

RAKENNUTTAJAINSINÖÖRI
Helsingin yliopiston kiinteistöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.5.2018

Haemme

 

RAKENNUTTAJAINSINÖÖRIÄ

Helsingin yliopiston kiinteistöpalvelut Oy on uusi Helsingin yliopiston omistama inhouse -yhtiö ja tarvitsemme Rakennuttajainsinööriä vahvistamaan nykyistä 300 osaajan joukkuettamme.

Minkälaisia tehtäviä on tarjolla?

Tehtävänäsi on vastata nimettyjen kohteiden rakennusteknisestä ylläpidosta, korjaus- ja muutostöiden ohjelmoinnista ja budjetoinnista sekä korjaus ja muutoshankkeiden rakennuttamistehtävistä niin suunnittelu- kuin rakentamisvaiheessa. Toimit tiiviissä yhteistyössä muiden alan asiantuntijoiden sekä käyttäjien kanssa. 

Millaiseen tiimin pääset?

Kymmenen hengen asiantuntija tiimi koostuu rakennus ja talotekniikan ammattilaisista. Jokaisella on oma osaamisalueensa. Osa keskittyy kiinteistöjen kunnossapitoon, toiset johtavat investointihankkeita ja osa opetustilojen AV-laitteiden modernisointiin ja toimivuuden varmistamiseen.

Vaikka yhtiö on uusi, niin sitoutunut tiimi on työskennellyt vuosia yhdessä ja tiimissä vallitsee vahvan ammattiosaamisen lisäksi hyvä yhteishenki sekä vastuullisen tekemisen kulttuuri.

Mikä on parasta työssä?

Tehtävän laajuus ja vaikuttavuus sekä kiinteistökannan monipuolisuus historiallisista arvorakennuksista erityiskiinteistöihin tekevät tehtävästä erityisen mielenkiintoisen ja tarjoavat jatkuvan oppimisen mahdollisuuden kehitysmyönteisessä ja uudistuvassa työyhteisössämme.

Minkälainen osaajaa tarvitsemme tiimiimme?

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää aikaisempaa kokemusta rakennuttamisesta, suunnittelu- tai urakointitehtävistä. Omaat hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot ja pystyt itsenäiseen työskentelyyn. Julkinen hankinta ja yhteistoimintaa edistävät urakkamuodot ovat sinulle tuttuja ja sinulla on halu haastaa ja kehittää itseäsi.

Miksi Helsingin yliopiston kiinteistöpalvelut Oy?

Asiakkaamme on Helsingin yliopisto. Heidän käytössään on noin 600.000 m2 toimitiloja, 300:ssa rakennuksessa.

Maailmanluokan yliopisto vaatii maailman luokan ylläpitoa. Tilat, jotka pursuavat tiedettä ja teknologia, tarvitsevat toimiakseen myös aimo annoksen käytännön osaamista, perinteisiä kädentaitoja, ammattitaitoisia palveluja ja älykästä huolenpitoa.

Me teemme joka päivä parempaa huomista. Työmme on usein huomaamatonta, mutta aina vaikuttavaa. Olemme ylpeitä yliopistolaisia, elintärkeitä rattaita, jotka pyörittävät valtavaa kokonaisuutta. Helsingin yliopisto on Suomen sivistyksen kehto. Me olemme sen kivijalka. Kipinä, joka pitää liekin kirkkaana.

Kiinnostuitko?

Hae töihin Helsingin yliopiston kiinteistöpalvelut Oy:öön. Työ alkaa sopimuksen mukaan kevään aikana. Työpiste sijaitsee Helsingissä.

Lisätietoja tehtävästä toimitusjohtaja Antti Mäntynen 050 3119262.

Lähetä ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoivomuksineen hallintojohtajalle viimeistään 18.5.2018 osoitteeseen sari.hanninen@helsinki.fi.