(Poistunut julkaisusta)

RAKENNUTTAJAINSINÖÖRI / VALVOJA
HTJ

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.10.2018

Toimintamme kasvaessa Varsinais-Suomen alueella haemme

RAKENNUTTAJAINSINÖÖRIÄ/VALVOJAA

Turun aluetoimistoomme.

Vastaat osaltasi asiakastoimeksiantojemme laadukkaasta toteutuksesta yhdessä muun projektiryhmämme kanssa. Tehtäviisi voi sisältyä erilaisia projektinjohtoa tukevia rakennuttamistehtäviä tai rakentamisvaiheessa olevan kohteen teknistä valvontaa hankkeen luonteesta ja omista kyvyistäsi riippuen.

Odotamme sinulta soveltuvaa koulutustaustaa, vähintään talonrakennusalan teknikon tutkintoa ja kokemusta rakennuttamis-, työmaavalvonta- tai vastaavan työnjohtajan tehtävistä. Lisäksi arvostamme mahdollista valvojan pätevyyttä. Kykenet työskentelyyn usean eri vaiheissa olevan hankkeen parissa itsenäisellä ja vastuullisella otteella. Yhteistyötaitosi ovat erinomaiset toimiessasi projekteissa eri osapuolten kanssa ja sinulla on hyvä kirjallinen ja suullinen esitystaito.

Jos olet asiakaspalveluhenkinen tiimipelaaja, innostunut oppimaan uutta ja tartut mielelläsi uusiin haasteisiin, saatat olla etsimämme ammattilainen. HTJ:llä pääset osaksi rentoa ja mukavaa työyhteisöä, jossa panostetaan henkilöstön hyvinvointiin ja henkilökohtaisen kehittymisen mahdollisuuksiin.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja hae jo tänään, sillä tehtävä täytetään sopivan henkilön löytyessä. Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Marjo Jaakkola, puh. 050 302 2480. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään 12.11.2018 osoitteeseen hakemukset@htj.fi. Merkitse viestikenttään ”Rakennuttajainsinööri, Turku”.