(Poistunut julkaisusta)

RAKENNUTTAJAINSINÖÖRI TALONRAKENNUTTAMISPALVELUIHIN
HTJ

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.5.2019

Toimintamme ollessa hyvässä kasvussa haemme

TALONRAKENNUTTAMISPALVELUIHIN RAKENNUTTAJAINSINÖÖRIÄ

Tampereen alueelle.

Vastaat osaltasi asiakastoimeksiantojemme laadukkaasta toteutuksesta yhdessä muun projektiryhmämme kanssa. Tehtäviisi sisältyy erilaisia projektinjohtoa tukevia rakennuttamistehtäviä ja rakentamisvaiheessa olevan kohteen teknistä valvontaa hankkeen luonteesta ja omista kyvyistäsi riippuen.

Sinulla on soveltuva rakennusalan koulutustausta ja olet innostunut oppimaan lisää. Voit olla urasi alkuvaiheessa oleva tuleva alan ammattilainen. Työkokemusta sinulla on kuitenkin jo jonkin verran, erityisesti työmaatehtävistä. Viihdyt vaihtelevissa projektia tukevissa tehtävissä, huolellisuutesi ja täsmällisyytesi ansiosta langat pysyvät käsissäsi ja yhteistyötaitosi ovat hyvät toimiessasi hankkeessa eri osapuolten kanssa. Viestit sujuvasti niin suullisesti kuin kirjallisesti.

Toivottavasti kiinnostuksesi heräsi! Tule osaksi rentoa ja mutkatonta työyhteisöämme monipuolisten tehtävien pariin. Meillä on hyvä hyrinä, osaavat työkaverit ympärillä ja panostamme henkilöstön hyvinvointiin ja henkilökohtaisen kehittymisen mahdollisuuksiin.

Lisätietoja tehtävästä antavat projektijohtaja Jyrki Anttila, puh. 050 358 0608 tai aluejohtaja Esko Salonen, puh. 050 358 7795. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen vaikka samantein ja viimeistään 19.5.2019 mennessä osoitteeseen hakemukset@htj.fi. Merkitse viestikenttään ”Rakennuttajainsinööri, Tampere”.