Rakennuttajaharjoittelija
Tampereen Sähköverkko Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2021

Houkutteleeko uuden oppiminen ja taidot, joista on hyötyä nyt ja tulevaisuudessa? Tule mukaan tunnettuun ja luotettavaan energiayhtiöön luomaan kanssamme ratkaisuja ilmastonmuutokseen?! 

Haemme Tampereen Sähköverkolle kesäksi

RAKENNUTTAJAHARJOITTELIJAA

Rakennuttajaharjoittelijana toimit monipuolisissa rakennuttaja- ja dokumentointitehtävissä osana viiden hengen Rakennuttajatiimiämme. Vastuullesi voi sisältyä sähkönjakeluverkkoon, sähköliittymiin ja jakelumuuntamoihin liittyviä tehtäväkokonaisuuksia, mm. töiden tilaamista, työmaavalvontaa ja -tarkastuksia. Pääset käyttämään HeadPower- ja Trimble NIS järjestelmiä sekä arkistointiohjelmaa. Tarkempi työnkuva määrittyy valmiuksiesi ja osaamisesi perusteella. Kesäharjoittelun kesto on 3,5-4 kuukautta sopimuksen mukaan, alkaen viikolla 19-21.

Odotamme Sinulta vähintään kahden vuoden korkeakouluopintoja sähkötekniikan alalta sekä työturvallisuuskorttia. Aiemmasta työkokemuksesta asennustehtävistä tai verkkoyhtiöllä/teollisuudessa työskentelystä on etua, mutta aikaisempi kokemus ei kuitenkaan ole edellytys tehtävässä menestymiselle. Eduksi ovat myös kokemus HeadPower- ja Trimble NIS järjestelmien käytöstä, tieturvakortti ja sähkötyöturvallisuustutkinto SFS6002, mutta koulutamme sinut tarvittaessa.

Toivomme sinulta kykyä itsenäiseen työskentelyyn, huolellista ja pitkäjänteistä työskentelyotetta sekä ennen kaikkea aitoa innostusta toimialaamme kohtaan. Sinulla on hyvät yhteistyötaidot, hallitset hyvän kirjallisen ilmaisutaidon ja opit nopeasti uusia asioita. Tiiviissä, mukavassa työyhteisössä arvostamme tiimihenkistä ja avointa asennetta. Saat työhösi hyvän perehdytyksen, ammattilaisten tuen ja asiantuntija-avun.

Haluatko kuulla tehtävästä tai työyhteisöstä tarkemmin? Soittele rohkeasti rakennuttaja Tuukka Kraftille, puh. 040 620 2282. Tavoitat Tuukan parhaiten perjantaisin klo 12:00 – 14:00.  

Lue, miten viime kesän harjoittelijamme Etti viihtyi tehtävässä: https://kesaduuni.org/tarinat/kesatoissa-tampereen-sahkoverkolla/

Tutustu myös aiempien kesätyöntekijöidemme tarinoihin https://kesaduuni.org/tarinat/tampereen-sahkolaitos-tarjoaa-mielekkaita-kesatoita/

Hakuaika tehtävään on 9.1.-5.2.2021. Käsittelemme hakemukset viikon 6-7 aikana ja haastattelut on suunniteltu viikoille 7-8. 

Kesätyöntekijämme kertovat viihtyneensä meillä, koska he ovat saaneet säännöllisesti palautetta työstään ja työyhteisössä on ollut avoin ja rento meininki. Tule meille osaamaan, oppimaan ja turvaamaan tulevaisuutesi!

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa. Kampanjan sydän ovat hyvän kesätyön periaatteet, joiden avulla sekä kesätyöntekijä että työnantaja hyötyvät enemmän kesätyökokemuksesta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1412677
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Tampere
  • Lisätietoja antaa: Rakennuttaja Tuukka Kraft puh. 040 620 2282 (parhaiten perjantaisin klo 12:00 – 14:00)