Rakennuttajaharjoittelija
Vantaan Energia Sähköverkot Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2021

Tulevaisuuden energiaosaaja, näytä kyntesi!

Jotta sähköt toimivat ja Vantaa pysyy liikkeessä, tarvitaan luotettavaa infrastruktuuria. Me huolehdimme Vantaan sähköverkkojen rakentamisesta, kehittämisestä, käytöstä ja kunnossapidosta. Tavoitteenamme on siirtää sähköä luotettavasti sinne missä asiakkaamme sitä tarvitsevat. Meillä pääset kesätyössäsi soveltamaan koulussa opittua käytäntöön ja kehittämään omaa energia-alan osaamistasi rohkaisevassa työympäristössä. Saat kattavan perehdytyksen työtehtäviisi, kehittymistäsi tukevat sparrauskeskustelut sekä koko työtiimin tuen. Työsuhde-etuina käytössäsi on mm. kuntosalit toimipisteissämme sekä 24/7 palveleva ja kattava työterveyshuolto.

Haemme sähkönjakeluverkon rakennuttamistiimiin harjoittelijaa ajalle 14.5. – 27.8.2021.

Kesätyötehtäviisi kuuluvat säävarman maakaapeliverkon (0,4 ja 20 kV) rakennuttamiseen liittyvät monipuoliset ja mielenkiintoiset tehtävät. Siistiä sisätyötä pääset tekemään toimistollamme verkonrakennusurakoitsijoille tehtävien työtilausten ja niihin liittyvän laskutuksen sekä rakennuttamisen tietojärjestelmien parissa. Maastossa verkonrakennustyömailla osallistut alkavien työkohteiden aloituskatselmuksiin, rakentamisen aikaiseen työmaavalvontaan sekä valmiin työn vastaanottotarkastuksiin.

Työssä saat hyvin käytännön läheisen kokonaiskuvan sähkönjakeluverkon rakentamisesta aina suunnittelusta valmiin verkon käyttöönottoon asti.

Olemme aktiivinen ja asiakaslähtöinen paikallinen sähköverkkoyhtiö, jossa työt tehdään yhdessä ja vastuullisesti, rehdillä meiningillä ja asenteella. Seuraavista seikoista rakentuu mielestämme erinomainen pohja menestyä tässä kesätyötehtävässä:

  • Olet edennyt sähkövoimatekniikan insinööriopinnoissasi siihen vaiheeseen, että ymmärrät sähkönjakeluverkon rakenteen muuntamoineen, kaapeleineen ja jakokaappeineen. On hienoa, jos sinulla on jo kokemusta sähköverkkoalalta.
  • Tärkeintä meille kuitenkin on, että omaat reippaan, omatoimisen ja järjestelmällisen asenteen, olet yhteistyökykyinen ja ennen kaikkea haluat oppia uusia asioita.
  • Tehtävän hoitamiseen vaaditaan B-ajokortti.

Lisätietoja kesätyötehtävästä ja meistä saat rakennuttajapäällikkö Jussi Välimäeltä sähköpostitse etunimi.sukunimi@vantaanenergia.fi tai puhelimitse 050 567 8489.

Jätä hakemuksesi kesätyöpaikkaan urasivullamme viimeistään 14.2.2021 mennessä! Toimithan nopeasti, haastattelemme hakijoita jo hakuajan kuluessa ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Ps. Seuraathan #verkkojengin menoa Instagramissa ja LinkedInissä!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1411777
  • Tehtäväalue:
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa, Uusimaa