(Poistunut julkaisusta)

Rakennuttajaharjoittelija
Tampereen Sähkölaitos Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2020

Houkutteleeko uuden oppiminen ja taidot, joista on hyötyä nyt ja tulevaisuudessa? Kiinnostaako perehtyminen energiatoimialaan tunnetun ja luotettavan työnantajan palveluksessa ja mahdollisuus päästä mukaan luomaan ratkaisuja ilmastonmuutokseen?  

Haemme nyt Energia-yksikköömme

RAKENNUTTAJAHARJOITTELIJAA

Osallistut kaukolämpölinjojen suunnitteluun ja rakennuttamiseen. Saat kattavan perehdytyksen työhösi, mutta myös vastuuta toimia itsenäisesti niin suunnittelutehtävissä kuin asiakasrajapinnassa sekä sidosryhmien parissa. Tarkka tehtävänkuva rakentuu osaamisesi ja ammatillisten valmiuksiesi mukaan.

Odotamme sinulta vähintään kahden vuoden insinööriopintoja (AMK/DI). Arvostamme ongelmanratkaisu- ja toimeenpanokykyä, motivaatiota tehtävän haltuunottoon sekä itsenäistä työotetta. Tekninen tausta ja aiempi työkokemus vastaavista tehtävistä nähdään etuna. Toimit tiiviissä yhteistyössä eri henkilöstö- ja asiakasryhmiemme kanssa, joten toivomme sinulta reipasta ja joustavaa työasennetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Työsuhde alkaa toukokuun alussa ja tehtävässä on mahdollista jatkaa syyskuulle saakka.

Katso linkistä, miten viime kesän rakennuttajaharjoittelijamme kertoo viihtyneensä meillä. https://kesaduuni.org/tarinat/tampereen-sahkolaitos-antoi-mahdollisuuden-vaativampaan-kesapestiin/

Tule juttelemaan tarkemmin: olemme tavattavissa rekrytointitapahtumissa Tampereen yliopiston Kaupin kampuksella keskiviikkona, torstaina ja perjantaina 29.-31.1. sekä Yrityspäivillä Hervannan kampuksella to 6.2.  

Hakuaika tehtävään on 10.1.-11.2. Käsittelemme hakemukset viikoilla 7-8 ja haastattelut on suunniteltu viikoille 9-10.

Kesätyöntekijämme kertovat viihtyneensä meillä, koska he saavat soveltaa oppimiaan taitoja käytäntöön, työpäivät ovat vaihtelevia ja työkaverit ovat mukavia ja auttavaisia. Tule meille osaamaan, oppimaan ja turvaamaan tulevaisuutesi.

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa. Kampanjan sydän ovat hyvän kesätyön periaatteet, joiden avulla sekä kesätyöntekijä että työnantaja hyötyvät enemmän kesätyökokemuksesta.