(Poistunut julkaisusta)

Rakennuttajaharjoittelija, kesätyö
Tampereen Sähkölaitos Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.2.2019

Haluatko oppia taitoja, joista on hyötyä nyt ja tulevaisuudessa? Kiinnostaako sinua perehtyä energiatoimialaan tunnetun ja luotettavan työnantajan palveluksessa, joka toimii vastuullisesti ja tuloksekkaasti niin ympäristöä kuin ihmisiä ajatellen?

 

Haemme nyt Energia-yksikköömme

RAKENNUTTAJAHARJOITTELIJAA

Osallistut kaukolämpölinjojen suunnitteluun ja rakennuttamiseen. Saat kattavan perehdytyksen työhösi, mutta myös vastuuta toimia itsenäisesti niin suunnittelutehtävissä kuin asiakasrajapinnassa sekä sidosryhmien parissa. Tarkka tehtävänkuva rakentuu osaamisesi ja ammatillisten valmiuksiesi mukaan.

Odotamme sinulta vähintään kahden vuoden insinööriopintoja (AMK/DI). Arvostamme ongelmanratkaisu- ja toimeenpanokykyä, motivaatiota tehtävän haltuunottoon sekä itsenäistä työotetta. Tekninen tausta ja aiempi työkokemus vastaavista tehtävistä nähdään etuna. Toimit tiiviissä yhteistyössä eri henkilöstö- ja asiakasryhmiemme kanssa, joten toivomme sinulta reipasta ja joustavaa työasennetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Työsuhde alkaa toukokuun alussa ja tehtävässä on mahdollista jatkaa syyskuulle saakka.

Haluatko kuulla tarkemmin tehtävästä tai työyhteisöstä? Soittele rohkeasti lisätietoja verkkopäällikkö Marko Pajuselle, puh. 050 553 8639.

Hakuaika tehtävään on 1.-28.2. Käsittelemme hakemukset viikoilla 10-11 ja haastattelut on suunniteltu viikoille 12-13.

 

Tutustu myös Lauran kokemuksiin kesästä työnjohdon tehtävissä:

https://kesaduuni.org/tarinat/tampereen-sahkolaito...

Kesätyöntekijämme kertovat viihtyneensä meillä, koska he saavat soveltaa oppimiaan taitoja käytäntöön, työpäivät ovat vaihtelevia ja työkaverit ovat mukavia ja auttavaisia. Tule meille osaamaan, oppimaan ja turvaamaan tulevaisuutesi.

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa. Kampanjan sydän ovat hyvän kesätyön periaatteet, joiden avulla sekä kesätyöntekijä että työnantaja hyötyvät enemmän kesätyökokemuksesta.