(Poistunut julkaisusta)

Rakennuttajaharjoittelija, kesätyö
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2018

Haluatko oppia taitoja, joista on hyötyä nyt ja tulevaisuudessa? Kiinnostaako sinua perehtyä energiatoimialaan tunnetun ja luotettavan työnantajan palveluksessa, joka toimii vastuullisesti ja tuloksekkaasti niin ympäristöä kuin ihmisiä ajatellen? Haluatko viettää ikimuistoisen kesän, jonka aikana luot vahvan pohjan jatkotyöurallesi? Jos vastauksesi on kyllä, hae meille kesätöihin kesäkaudelle 2018.

Haemme nyt Tampereen Sähkölaitokselle

RAKENNUTTAJAHARJOITTELIJAA

Osallistut kaukolämpölinjojen suunnitteluun ja rakennuttamiseen. Saat kattavan perehdytyksen työhösi, mutta myös vastuuta toimia itsenäisesti niin suunnittelutehtävissä kuin asiakasrajapinnassa ja sidosryhmien parissa. Tarkka tehtävänkuva rakentuu osaamisesi ja ammatillisten valmiuksiesi mukaan.

Odotamme sinulta vähintään kahden vuoden insinööriopintoja (AMK/DI). Arvostamme ongelmanratkaisu- ja toimeenpanokykyä, motivaatiota tehtävän haltuunottoon sekä itsenäistä työotetta. Tekninen tausta ja aiempi työkokemus vastaavista tehtävistä nähdään etuna. Toimit tiiviissä yhteistyössä eri henkilöstö- ja asiakasryhmiemme kanssa, joten toivomme sinulta reipasta ja joustavaa työasennetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Työsuhde alkaa toukokuun alussa ja tehtävässä on mahdollista jatkaa syyskuulle saakka.

Lisätietoja tehtävistä antavat Miia Leponen, miia.leponen@barona.fi tai 040 6859 792. Lähetä hakemuksesi sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta 11.3.2018 mennessä.

Kesätyöntekijämme kertovat viihtyneensä meillä, koska he saavat soveltaa oppimiaan taitoja käytäntöön, työpäivät ovat vaihtelevia ja työkaverit ovat mukavia ja auttavaisia. Tule meille osaamaan, oppimaan ja turvaamaan tulevaisuutesi.

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa. Kampanjan sydän ovat hyvän kesätyön periaatteet, joiden avulla sekä kesätyöntekijä että työnantaja hyötyvät enemmän kesätyökokemuksesta.