(Poistunut julkaisusta)

Rakennuttaja
Imatran Seudun Sähkönsiirto Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.7.2019

 

Haemme Imatran Seudun Sähkönsiirto Oy:lle vakituiseen työsuhteeseen osaksi asiantuntevaa ja yhteistyöhenkistä sähköverkon suunnittelutiimiämme

 

RAKENNUTTAJAA

 

vastaamaan kokonaisvaltaisesti sähkön jakeluverkon kohteiden rakennuttamisesta sekä suunnittelusta.

Vastuullasi ovat työmaiden kilpailuttamiseen, valvontaan, vastaanottamiseen ja raportointiin liittyvät tehtävät. Toimit kohteissa työturvallisuuskoordinaattorina ja valvot työturvallisuuden toteutumista aina urakoiden käynnistymisestä niiden luovutukseen saakka. Toimit tiiviissä yhteistyössä suunnittelijoiden, urakoitsijoiden ja viranomaisten kanssa hankkeiden toteuttamiseen liittyvissä asioissa. Työhösi kuuluu myös suunnittelutehtäviä. Pääset vaikuttamaan työnkuvasi sisältöön sekä kehittämään toimintatapojamme, joten tarkempi vastuualueesi voi rakentua osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Etsimme sähköalan ammattilaista, jolla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus (Ins./DI) sekä työkokemusta jakeluverkkoprojektien johdosta. Eduksesi katsotaan Energiaviraston valvontamallin ja urakointimarkkinoiden tuntemus sekä sähköpätevyystodistus S1. Odotamme, että omaat hyvät IT-taidot.

Toivomme sinulta itseohjautuvuutta, vastuullisuutta ja pitkäjänteistä työskentelyotetta. Olet neuvottelutaitoinen, kompromissikykyinen ja asiakaslähtöinen henkilö, joka pystyy myös tarvittaessa toimimaan jämäkällä ja suoraviivaisella otteella. Et säikähdä paperihommia vaan tuotat selkeitä ja huolellisesti laadittuja sopimus- ja kilpailutusasiakirjoja. Sinulla on aitoa halua kehittyä asiantuntevassa työyhteisössä, jossa arvostetaan avointa keskustelua ja töiden sujuvaa hoitumista. Saat tehtävään kattavan perehdytyksen, osaavan tiimin ympärillesi sekä tukea arkeesi esimieheltäsi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan työn vakavaraisessa yrityksessä, mahdollisuuden kehittää asiantuntijuuttasi sekä kattavat työsuhde-edut.

Lisätietoja antaa liiketoimintajohtaja Tero Karjola, puh. 050-538 3012 arkisin 10. – 24.7.2019. Hakemukset pyydetään toimittamaan osoitteeseen rekrytointi@issoy.fi viimeistään 4.8.2019 mennessä. Liitä mukaan myös ansioluettelosi ja palkkatoivomuksesi.