(Poistunut julkaisusta)

Rakennuttaja
Tampereen Sähköverkko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2019

Haemme nyt toimeen tarttuvaa

RAKENNUTTAJAA

osaksi asiantuntevaa ja yhteistyöhenkistä rakennuttajatiimiämme vastaamaan kokonaisvaltaisesti sähkön jakeluverkon kohteiden rakennuttamisesta. Vastuullasi ovat työmaiden valvontaan, vastaanottamiseen, raportointiin ja takuutarkastuksiin liittyvät tehtävät. Toimit työturvallisuuskoordinaattorina kohteissa ja valvot työturvallisuuden toteutumista aina urakoiden käynnistymisestä niiden luovutukseen saakka. Toimit tiiviissä yhteistyössä suunnittelijoiden, urakoitsijoiden ja viranomaisten kanssa hankkeiden toteuttamiseen liittyvissä asioissa. Työhösi voi kuulua myös pienessä osin suunnittelutehtäviä sekä yhteistyökumppaneiden kouluttamista. Pääset vaikuttamaan työnkuvasi sisältöön sekä kehittämään toimintatapojamme ja siten tarkempi vastuualueesi voi rakentua osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Etsimme sähköalan ammattilaista, jolla on tehtävään soveltuva koulutus (insinööri, yliasentaja, DI tai teknikko) sekä työkokemusta projekti- tai työnjohdosta verkkoyhtiössä tai teollisuudessa. Eduksesi on kokemus HeadPower ja Trimble -ohjelmistojen käytöstä sekä Energiaviraston valvontamallin tuntemus. Haemme tiimiämme täydentävää osaajaa, joten älä epäröi lähettää hakemusta, vaikkei sinulle olisikaan vielä kertynyt mittavaa työkokemusta.  

Toivomme sinulta itseohjautuvuutta, vastuullisuutta ja pitkäjänteistä työskentelyotetta. Olet neuvottelutaitoinen, kompromissikykyinen ja asiakaslähtöinen henkilö, joka pystyy myös tarvittaessa toimimaan jämäkällä ja suoraviivaisella otteella. Et säikähdä paperihommia vaan tuotat selkeitä ja huolellisesti laadittuja raportteja. Sinulla on aitoa halua kehittyä asiantuntevassa työyhteisössä, jossa arvostetaan avointa keskustelua ja töiden sujuvaa hoitumista. Saat tehtävään kattavan perehdytyksen, huippuosaavan tiimin ympärillesi sekä tukea arkeesi esimieheltäsi.

Olemme ylpeitä työmme jäljestä, kehitämme toimintaamme jatkuvasti ja haluamme palvella asiakkaitamme joustavalla ja palvelulähtöisellä tavalla. Avain tähän on hyvinvoiva ja innostunut henkilöstömme, johon olemme valmiita panostamaan. Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan työn vakavaraisessa yrityksessä, mahdollisuuden kehittää asiantuntijuuttasi sekä kattavat työsuhde-edut.

Jos löysit itsesi tehtävän kuvauksesta, tartu toimeen ja hae tätä mielenkiintoista tehtävää sunnuntaihin 2.6.2019 mennessä osoitteessa www.sahkolaitos.fi/ura.

Kerromme mielellämme tehtävästä ja tulevasta työyhteisöstäsi tarkemmin, joten soittele rohkeasti verkkopäällikölle Petri Sihvolle puh. 050 570 2225 to 23.5. klo 9 – 11 ja ke 29.5. klo 14 – 16 tai yhteistyökumppanillemme Kristiina Lehmukselle, puh. 050 396 4686 pe 24.5 klo 12-13.30 ja pe 31.5. klo 12 – 13.30. Käsittelemme hakemuksia haun edetessä ja ensimmäinen haastattelukierros pidetään viikolla 23.