(Poistunut julkaisusta)

Rakennuttaja
Keravan Energia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2018

Etsimme verkkoliiketoimintaan rakennuttamistiimiimme

RAKENNUTTAJA

Rakennuttajana vastaat sähköverkon sinulle osoitettujen rakennushankkeiden koordinoinnista ja valvonnasta sekä urakoitsijoiden perehdyttämisestä työmaille. Lisäksi työhösi kuuluu sähköverkon kunnossapidon tehtäviä.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta (ins/tekn), kokemusta sähköverkon rakentamisesta, suunnittelusta tai rakennuttamisesta, yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, jämäkkyyttä otteissasi sekä itsenäistä työotetta, asiakaspalvelua unohtamatta. Työssä menestyminen edellyttää sinulta myös tietojärjestelmien tuntemusta, erityisesti Trimblen NIS ja Headpowerin sovellukset.

Arvostamme projektihallintaosaamista sekä toisen kotimaisen kielen suullista ja kirjallista osaamista. S1 tai S2-sähköturvallisuustutkinnon suorittaminen luetaan myös eduksesi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vastuullisen tehtävän, mielenkiintoisia projekteja vedettäväksi sekä vakituisen työpaikan kehittyvässä ja kasvavassa energiayhtiössä pääkaupunkiseudun kupeessa.

Lisätietoja tehtävästä antaa rakennuttamispäällikkö Markku Saha tai verkkoliiketoiminnan johtaja Osmo Auvinen, p. 09 5849550 (vaihde) tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@keoy.fi.

Kirjalliset hakemukset palkkatoiveineen ja CV:n pyydämme toimittamaan perjantaihin 9.3.2018 mennessä sähköpostitse osmo.auvinen@keoy.fi tai postitse Keravan Energia Oy, PL 37, 04201 Kerava. Kuoreen tunnus "Rakennuttaja".