(Poistunut julkaisusta)

Rakennuttaja verkkoprojekteihin
DNA Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2019

DNA:n Tekniikka hakee Turkuun, Poriin, Raumalle tai Tampereelle rakennuttajaa verkkoprojekteihin

 

Oletko sinä seuraava menestyjämme?

Rakennuttajana tehtäviisi kuuluu kuituverkkojen rakennuttaminen ja rakentamisen koordinoiminen. Vastaat työtilauksien, projektien ja niiden aikataulujen sekä kustannuksien hallinnasta. Tehtävässä toimit tiiviissä yhteistyössä kumppanien sekä sisäisten- ja ulkoisten sidosryhmien kanssa.

Etsimällämme henkilöllä on alalle soveltuva AMK-tason tai vastaava koulutus ja vähintään viiden vuoden kokemus verkkojen suunnittelun ja/tai sen rakennuttamisen parissa työskentelystä. Kokemuksen myötä hallitset verkkojen rakenteen ja terminologiaa sekä käytössä olevien tietojärjestelmien käyttöä.

Työskentelyasenteesi on oma-aloitteinen ja aktiivinen, ja sinulla on näyttöjä kyvystäsi saavuttaa annetut tavoitteet. Työskentelet päämäärätietoisesti ja osaat sekä uskallat rohkeasti haastaa vanhat käytännöt. Pystyt organisoimaan ja priorisoimaan omaa työtäsi kiireisissäkin tilanteissa. Teknisen osaamisen lisäksi odotamme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja sekä halua kehittyä alalla. Pystyt kommunikoimaan teknisissä asioissa suomen lisäksi englannin kielellä.

Meillä DNA:lla viihdytään, koska ammattilaistemme keskuudessa on vahva ja kannustava ilmapiiri. Vaikka otammekin työmme ja asiakkaamme vakavasti, pysyy hymy silti huulilla ja ilo mukana työpäivissä. Elämme DNA:lla arvojemme mukaisesti; teemme asioita nopeasti, rohkeasti ja mutkattomasti tinkimättömällä otteella. Meillä vallitsee vahva tekemisen meininki, joka päivä.

Tarjoamme sinulle haastavan ja palkitsevan työn, modernit työtilat, uudenaikaiset työvälineet ja -tavat, ison talon henkilöstöedut sekä mahtavat työkaverit läpi organisaation. DNA:lla on kehittymisen kulttuuri, joka ruokkii onnistumisia. Pääset siis näyttämään osaamisesi, kehittämään itseäsi edelleen ja vaikuttamaan työskentelytapoihin ja tavoitteisiin. Me DNA:lla panostamme jatkuvasti henkilöstöön ja haluamme olla aidosti erinomainen työpaikka jokaiselle DNA:laiselle. Tunnustuksena tästä DNA valittiin Suomen parhaaksi työpaikaksi Great Place To Work -tutkimuksen suurten työpaikkojen sarjassa. Lue lisää https://corporate.dna.fi/kulttuuri#GreatPlaceToWork

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Antti Koskinen, puh. 044 044 4651 tai antti.koskinen@dna.fi

Olisitko sinä meidän tuleva työkaveri? Mikäli kiinnostuit, täytä hakemuksesi 3.3.2019 mennessä alla olevan hakemuslinkin kautta.